Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă își pierde numele de familie. Nu mai există capăt de întoarcere

Diana Șoșoacă își pierde numele de familie. Nu mai există capăt de întoarcere

Diana Șoșoacă și soțul ei divorțează.

Scandalul din familia controversatei senatoare Diana Șoșoacă atinge cote alarmante, iar ultimele declarații ale soțului ei, Silvestru Șoșoacă, promit să aducă și mai multe schimbări în peisajul politic și social.

Ce a transmis soțul Dianei Șoșoacă

După ce a fost dat afară din partidul SOS România, Silvestru Șoșoacă a făcut anunțul șocant că intenționează să divorțeze de Diana, lidera partidului extremist. Motivația sa principală pare a fi neînțelegerile din cadrul partidului, iar Silvestru Șoșoacă nu se sfiește să arunce vina asupra soției sale.

„Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știti că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a afirmat Silvestru Șoșoacă pentru RTV.

Ce nume va avea Diana Șoșoacă după divorț

Cu privire la viitorul numelui de familie, politicianul a ținut să anunțe o schimbare semnificativă. „Eu am găsit-o Macovei. Va trece la Macovei, numele de fată”, a declarat el, sugerând că Diana Șoșoacă își va recăpăta numele de fată după divorț.

Întrebat despre posibilitatea divorțului, Silvestru Șoșoacă a răspuns: „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii ăia, și-a bătut joc de ei. A fost o execuție mediatică pe televiziunile astea online. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta. De atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei.”

Despre relația lor, Silvestru Șoșoacă a recunoscut că soția sa nu a fost niciodată violentă fizic, ci doar verbal. „Nu și-ar fi permis, dar agresiuni verbale da”. Cei doi soți au trei copii împreună, iar viitorul lor rămâne incert. „Nu știu, nu m-am gândit. Scandalul nu vreau să treacă în plan personal. SOS în fața votanților, nu cred că vom mai avea așa mulți votanți dacă ne vom certa așa, ca chiorii”, a adăugat Silvestru Șoșoacă.

Scandalul în familia Șoșoacă a izbucnit când senatoarea l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România. În replică, soțul ei a acuzat-o de decizii „ilegale” și de abuzuri împotriva membrilor și liderilor din partid. Ceea ce părea o divergență internă a crescut rapid într-un scandal public cu amenințări de divorț și schimbare de nume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: