Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, la un pas de otrăvire? Ce a primit senatoarea AUR acasă? A fost chemată de medicul ei la analize

Diana Șoșoacă, la un pas de otrăvire? Ce a primit senatoarea AUR acasă? A fost chemată de medicul ei la analize

Diana Șoșoacă este una dintre cele mai cunoscute apariții de pe scena politică din ultima perioadă. O contestatară a măsurilor de protecție și a restricțiilor impuse de autorități, Șoșoacă a reușit să intre din nou în atenția publică. Senatoarea AUR a trecut prin clipe groaznice. 

 

Diana Șoșoacă, la un pas de otrăvire?

Senatoarea Diana Șoșoacă a tercut prin clipe groaznice și a fost chemată de urgență de medicul ei la analize. Sennatoarea AUR a povestit recent cât de dură a fost campania pentru alegerile parlamenatre de anul trecut, mărturisind că a fost prevenită că ar putea să i se întâmple ceva rău.

Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav…Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”a povestit Diana Șoșoacă despre faptul că ar putea fi otrăvită.

Diana Șoșoacă a fost un contestatar al măsurilor de protecție impuse de autorități, refuzând în repetate rânduri să poarte masca.

,,Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte. Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2″, a mai spus Diana Șoșoacă.

 

Etichete: