Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi un pește

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi un pește

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi un pește
„Visează pești care înoată în apă limpede”, scria Russell Grant în Dicționarul ilustrat al viselor, „și vei primi bani și putere”. Dacă peștii înoată spre suprafața apei, visul poate însemna că vei avea parte de lucruri bune – bogăție, iubire, satisfacție, în timp ce un pește care înoată în adâncul apei sau în ape tulburi nu este un semn atât de bun. Peștii înoată în oceanul subconștientului tău? Iată ce înseamnă, de fapt, atunci când visezi un pește.

Ce înseamnă, de fapt, când visezi un pește

Vestea bună este că visul cu pești este interpretat, de obicei, ca fiind un semn prevestitor de lucruri bune. A visa pești înotând poate fi, de asemenea, un simbol al fertilității sau al creșterii personale.

Dacă visezi că mănânci un pește

Simbolistica din spatele unui vis în care visezi că mănânci pește depinde de stilul de pește. Dacă mănânci un pește mare, acesta poate simboliza profituri care vor fi obținute în curând sau acumularea rapidă de bunuri materiale. Un pește mai mic, însă, poate însemna că te așteaptă mici necazuri sau neplăceri minore. Mâncatul unui pește crud poate însemna că trebuie să petreci mai mult timp analizând specificul unui plan viitor.

Dacă visezi că un pește te mănâncă

Pe de altă parte, dacă visul tău se referă la un pește care te mănâncă – oh, nu! – poate însemna că ai în jurul tău niște persoane care nu au în vedere interesele tale. „Indică faptul că există în jurul tău niște oameni care își folosesc puterea pentru a-ți face rău”, potrivit Dreaming and Sleeping. Site-ul te sfătuiește să fii atent și să încerci să nu te lași afectat de intențiile negative ale acelor persoane.

Dacă visezi că prinzi un pește

Potrivit Dicționarului de interpretare a viselor, visele despre prinderea cu succes a unui pește pot simboliza un câștig în viața reală: obținerea unui loc de muncă, căsătoria, obținerea unui contract de înregistrare. „Pescuitul este, de asemenea, asociat cu dobândirea de cunoștințe”, a scris DeBord, „în special cu cunoașterea de sine”.
În mod similar, pescuitul nereușit poate simboliza o încercare nereușită, iar pescuitul într-o apă prea puțin adâncă poate simboliza o lipsă (sau o lipsă percepută) a genului de oportunități pe care ți le dorești.

Dacă visezi un pește mort

Din nou, potrivit lui DeBord, peștii palizi sau bolnăvicioși pot simboliza o stare de neliniște în corpul tău fizic, poate din cauza unei deficiențe nutriționale. Un pește mort poate simboliza pe cineva din viața ta care nu răspunde emoțional sau sexual, sau poate fi un semn prevestitor al unor lucruri rele care vor urma. „Poate însemna „tu urmezi””, scrie DeBord, „ca în faimoasa scenă cu peștele din The Godfather”.

Dacă visezi un acvariu cu pești

Lennox, autor al Llewellyn’s Complete Dictionary of Dreams, spune că a visa despre un acvariu este un memento vizual al tuturor ideilor și emoțiilor care plutesc sub suprafața subconștientului tău. „O captură de pește este un simbol care pune astfel de idei la vedere”, a scris el, „ca un memento al noțiunilor frumoase care îți sunt disponibile dacă privești sub suprafață”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: