Redactia.ro
Home » Știri » Dieta omului sărac. Nutriționistul Mihaela Bilic: cum slăbim 30 de kg în 6 luni

Dieta omului sărac. Nutriționistul Mihaela Bilic: cum slăbim 30 de kg în 6 luni

Dieta omului sarac sau cum slăbesti 30 de kg în 6 luni? Medicul nutriționist Mihaela Bilic explică în detaliu cum această dietă poate da rezultate spectaculoase. Important este că regimul nu presupune un efort financiar mare din partea celor ce au nevoie să scape de kilogramele în plus.

Invitată la emisiunea “Marius Tucă Show”, medicul nutritionist Mihaela Bilic a explicat ce înseamnă dieta omului sărac. Este vorba de un regim la îndemâna oricărei persoane care are nevoie să scape de kilogramele în plus.

Dieta omului sărac. Nutriționistul Mihaela Bilic: cum slăbim 30 de kg în 6 luni

“O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală. Dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi”, a afirmat medicul nutriționist, potrivit Ciao.ro.

Mihaela Bilic spune că dieta omului sărac, bazată numai pe ciorbă, și, eventual, o cafea cu lapte dimineața, dă rezultate spectaculoase în 3-6 luni.

“Eu zic că slăbești. În șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară.

Dieta omului: mâncarea de bază în acest regim

Se pare că dieta omului sărac are la bază un preparate extrem de popular în rândul românilor. Este vorba despre ciorbe.

Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme”, a explicat medical nutriționist.

Reputatul medic nutritionist a avertizat însă că, după un asemenea regim, acele persoane care au slăbit trebuie să aibă mare grijă în a-și menține greutatea. Cel mai bine ar fi să se ferească de excese.

“Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a ținut să atragă atenția medicul nutriționist Mihaela Bilic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: