Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dieta secretă cu cartofi prăjiți! Cum poți avea o siluetă perfectă cu mâncăruri obișnuite

Dieta secretă cu cartofi prăjiți! Cum poți avea o siluetă perfectă cu mâncăruri obișnuite

N-o să-ți vină să crezi, dar e cât se poate de adevărat! Poți mânca fără griji cartofi prăjiți, că nu te vei îngrășa!
O dietă specială are la bază chiar acest preparat, pe care îl iubim cu toții!

Dieta cu cartofi prăjiți este un tip de regim neobișnuit pentru slăbire, dar rezultatele sale au fost demonstrate de medicii nutriționiști.

Această dietă cu cartofi prăjiți ține aproape trei săptămâni consecutive. Se recomandă, însă, sport zilnic și hidratare corespunzătoare în timpul acestui regim pentru pierderea kilogramelor.

Această dietă neobișnuită este bazată pe carbohidrați, astfel că veți putea manca și paste și orez, nu doar cartofi prăjiți.

Dieta cu cartofi prăjiți. Ce trebuie să mănânci ca să arăți impecabil?

În prima zi trebuie să se consume paste cu cașcaval, de preferat paste integrale. În următoarele două, meniul zilei trebuie să conțină orez cu legume congelate trase la tigaie, fără grăsimi.

Abia în zilele 4, 5 și 6 se pot mânca cartofi prăjiți, cu ulei presat la rece, sau cartofi la cuptor. La sfârșitul primei săptămâni, se poate consuma cât de multă carne de vită, curcan sau pește la grătar doriți.

În ziua a 10-a, se va mânca iaurt cu fructe. În ziua 11 se reiau preparatele din carne, însă gătite la cuptor, nu la grătar. În zilele 12, 13 și 14 se consumă doar legume trase la tigaie, preparate la aburi sau la cuptor.

În ziua 15, mâncăm chifteluțe de legume, iar în ziua 16 putem mânca chiftele din carne. În ziua 17 mâncăm doar orez cu legume, iar în ultimele zile ale regimului neobișnuit mâncăm doar cartofi prăjiți.

Secretul cartofilor perfecți

Feta Greek Fries sunt versiunea mai ușoară și perfectă a cartofilor prăjiți cu brânză. Este o rețetă delicioasă, dar și ușor de preparat. Nu necesită mult timp de preparare, potrivit unui site de specialitate.

Secretul cartofilor prăjiți crocanți în cuptor este să înmuiați cartofii tăiați într-un castron cu apă înainte de a-i coace. Astfel, amidonul este îndepărtat și ajută cartofii să devină mai crocanți. După ce cartofii tăiați s-au înmuiat în apă timp de 30 de minute, uscați-i.

Ingrediente necesare pentru 4 porții de Feta Greek Fries

8 căni de apă
1 lingura oțet din cidru de mere
½ linguriță sare
1 ½ kg de cartofi curățați
2 ½ linguri ulei de măsline extravirgin
¼ cană brânză feta mărunțită
1 lingură oregano proaspăt, tocat mărunt
1 linguriță coajă de lămâie

Se vor tăia cartofii pai, așa ca pentru cartofi prăjiți. Se vor pune în oală la foc la mediu și se vor fierbe aproximativ 8 minute.

Se scot cu grijă cartofii și se pun pe un prosop curat de bucătărie, lăsându-i puțin să se usuce. Apoi se pun într-un castron mare și se amestecă cu ulei.

Ulterior se pun în tavă, într-un singur strat. Se lasă să se coacă până devin aurii și crocanți, în jur de 30 până la 40 de minute.

Între timp, trebuie să amestecați într-un bol brânza feta, oregano și coaja de lămâie. După ce ați scos cartofii din cuptor, presărați peste ei amestecul de brânză feta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: