Redactia.ro
Home » TV » Digi RCS-RDS vine cu o veste grozavă pentru toți abonații. Asta schimbă multe, românii pot profita imediat

Digi RCS-RDS vine cu o veste grozavă pentru toți abonații. Asta schimbă multe, românii pot profita imediat

Digi – legătura cu un operator – relații cu clienții

Digi RCS-RDS, gigantul în telecomunicații din România, vine cu o veste grozavă pentru toți abonații. 

Ar putea fi oferta toamnei, la un preț modic.

Experiență 4K la 5 lei

Este vorba despre o extraopțiune care costă doar 5 lei pe lună. Abonații pot avea parte de o experiență îmbunătățită, dacă doresc să urmărească meciurile din UEFA Champions League, Premier League sau LaLiga și cursele de Formula 1.

Odată activată extraopțiunea 4K, abonații pot avea o experiență îmbunătățită pentru: DIGI, Eurosport, Love Nature.

Dar și pentru competițiile sportive: Champions League, Premier League, LaLiga, Formula 1, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open. Așa cum apare pe site-ul companiei, pentru ca un abonat DIGI RCS-RDS să beneficieze de această extraopțiune, trebuie să aibă activ serviciul de televiziune.

Garanții pentru un net mai bun

Compania Digi vine cu vești foarte bune pentru clienjții săi. Este vorba despre faptul că utilizatorii serviciilor de date mobile RCS-RDSvor beneficia de o experiență superioară de conectivitate.

„În acest moment, spectrul radio din banda de 2100 Mhz (15 Mhz duplex) este utilizat integral pentru rețelele 4G și 4G+, cu excepția rețelei de metrou (în acest caz, o parte a spectrului este rezervată serviciului de voce clasică, pentru terminalele fără capabilități 4G).

Utilizatorii serviciilor de date mobile DIGI vor beneficia de o experiență superioară de conectivitate, prin folosirea benzilor de 800 Mhz, 2100 Mhz, 2600 Mhz FDD, 2600 Mhz TDD și 3500 Mhz TDD, inclusiv prin cumularea acestora (carrier aggregation, în funcție de zonele din rețea și capabilitățile terminalelor), în tehnologiile 4G și 5G, a anunțat compania, care a continuat:

„Tranziția de la rețeaua 3G marchează o etapă majoră în evoluția rețelei DIGI, noile tehnologii 4G și 5G fiind astfel aduse în prim plan pentru a asigura servicii performante, acoperire și conectivitate la cele mai avansate standarde”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: