Redactia.ro
Home » Monden » Din ce câștigă bani Bianca Giurcă după finala emisiunii „Insula Iubirii”. Suma pe care a obținut-o într-o singură lună este fabuloasă

Din ce câștigă bani Bianca Giurcă după finala emisiunii „Insula Iubirii”. Suma pe care a obținut-o într-o singură lună este fabuloasă

bianca giurca

După încheierea emisiunii „Insula Iubirii,” tot mai mulți oameni sunt curioși cu privire la sursele de venit ale Biancăi Giurcă. Fosta parteneră a lui Marius Moise a reușit să dovedească că nu a avut niciodată o relație cu el din considerente egoiste, așa cum a fost acuzată. Iată cu ce se ocupă în prezent Bianca!

Incredibil câți bani a reușit să facă Bianca Giurcă într-o singură lună

Bianca Giurcă, concurenta din sezonul 7 al emisiunii „Insula Iubirii,” a organizat o sesiune live de întrebări și răspunsuri pe contul său de TikTok, unde a răspuns deschis la întrebările comunității sale virtuale. În cadrul discuției, tânăra a acoperit o serie de subiecte, printre care și modul în care reușește să strângă o sumă frumușică de bani.

După despărțirea de Marius Moise, Bianca Giurcă de la „Insula Iubirii,” sezonul 7, a decis să rămână independentă financiar și a dezvăluit acest lucru pe platformele de socializare. În prezent, locuiește singură în București, într-un apartament închiriat. De asemenea, a mărturisit că, atât în timpul filmărilor, cât și în timpul relației cu Marius, a fost întotdeauna ea cea care a plătit chiria pentru apartamentul din Capitală.

Atunci când a fost întrebată despre sursele sale actuale de venit, tânăra a răspuns inițial într-un ton ironic, sugerând că ar lucra într-un lanț de supermarket-uri, ocupându-se de aranjarea mărfurilor.

Cu ce se ocupă Bianca Giurcă după încheierea emisiunii „Insula Iubirii”

Cu toate acestea, ulterior, a revenit cu un răspuns sincer pentru a clarifica situația și pentru a pune capăt speculațiilor. „Eu nu lucrez în prezent. Inițial am făcut o glumă cu privire la acest subiect, pentru că adesea primesc aceeași întrebare: ‘Ce lucrezi? Ce faci pentru bani?’ Eu câștig bani din mediul online, ceea ce făceam și înainte de a apărea în emisiune. Și ar fi surprinzător pentru unii să afle că, în timpul participării mele la emisiune, am câștigat mai mult decât câștig acum,” a dezvăluit fosta parteneră a lui Marius Moise într-o transmisie pe TikTok.

Într-o altă sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe platformele de socializare în luna iulie, Bianca Giurcă a împărtășit o captură de ecran cu veniturile pe care le-a obținut din activitatea sa pe TikTok. Conform informațiilor prezentate de ea, tânăra a câștigat 13.164 de dolari într-o lună în care a fost activă pe această platformă.

Bianca Giurcă și Marius Moise au pus capăt relației lor după participarea lor la emisiunea „Insula Iubirii,” cu toate că au avut o scurtă încercare de împăcare după separare. Se pare că infidelitatea iubitului a fost un obstacol insurmontabil pentru concurenta, chiar dacă inițial a încercat să-i acorde iertare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: