Redactia.ro
Home » Monden » Din ce fac bani Robi și Giani din Las Fierbinți. Au afaceri profitabile și fac bani pe bandă rulantă

Din ce fac bani Robi și Giani din Las Fierbinți. Au afaceri profitabile și fac bani pe bandă rulantă

În universul fermecat al celebrului serial „Las Fierbinți”, Robi și Giani sunt personaje iubite de public, dar în lumea afacerilor, lucrurile nu stau tocmai roz pentru ei. Leonid Doni și Constantin Diță, actorii care le dau viață, se dovedesc a avea mai mult succes pe micul ecran decât în gestionarea afacerilor.

Cât câștigă Giani, actorul din Las Fierbinți

Giani, interpretat de Constantin Diță, este un personaj cu farmec aparte în „Las Fierbinți”, iar în viața reală, Diță își croiește drumul spre succes într-o manieră diferită. Pe lângă rolurile sale de actor, Constantin Diță a avut succes în stand-up comedy și în lumea reclamelor.

Cu toate acestea, punctul forte al lui Costi Diță pare să fie mediul online. Cu o activitate intensă pe platforma YouTube, el își menține o legătură strânsă cu comunitatea sa, explorând în același timp lumea jocurilor video.

Cu privire la afacerea sa, Giani din Las Fierbinți a ales un nume care să aducă zâmbete pe buze și să facă trimitere la universul său din serial. Astfel, „Fix the Head SRL” a adus actorului un profit considerabil. Înființată în 2015, această firmă are ca principală activitate interpretarea artistică. Anul 2022 a fost unul de succes pentru această afacere, înregistrând un profit de 84.596 de lei, cu o cifră de afaceri de aproximativ 125.000 de lei.

În ciuda unor ani cu provocări financiare, Costi Diță a reușit să înregistreze performanțe notabile în lumea afacerilor. Anul 2022 a adus un plus semnificativ în conturile afacerilor sale, în contrast cu anul 2021, când pierderile au fost semnificative. O serie de schimbări și adaptări i-au permis lui Diță să-și consolideze poziția și să transforme afacerea sa într-un succes notabil.

Robi și Bobiță fac bani din piatră seacă

Trecând la actorul Leonid Doni, acesta a adus bucurie și râs în inimile publicului prin interpretările sale memorabile. Cu toate acestea, în lumea afacerilor, actorul a întâmpinat provocări. Chiar dacă a deschis o firmă de creații artistice, numită „DONIEMM Act SRL”, aceasta nu a adus încă profituri semnificative. Primele 10 luni ca om de afaceri nu au adus niciun leu pe card, iar cifra de afaceri a rămas nulă.

Mihai Bobonete, cunoscut în serial ca Bobiță, demonstrează că succesul în afaceri poate merge mână în mână cu talentul artistic. Actorul se evidențiază prin performanțele sale impresionante în lumea afacerilor.

Comedy Boys, una dintre firmele lui Mihai Bobonete, a obținut un profit notabil în 2022, aducându-i 814.000 de lei. Cu partenerul său de afaceri, actorul Adrian Văncică, Bobonete gestionează cu succes afacerile sale. De asemenea, firma „Da, Bravo!”, cu legături puternice cu podcastul său, a adus profituri impresionante, ajungând la 1,2 milioane de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: