Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani, de fapt, Bianca Giurcă. Concurenta de la Insula Iubirii a spus adevărul despre situația sa financiară: ”Aveam două locuri de muncă”

Din ce face bani, de fapt, Bianca Giurcă. Concurenta de la Insula Iubirii a spus adevărul despre situația sa financiară: ”Aveam două locuri de muncă”

GALERIE FOTO (6)

În zilele recente, Insula Iubirii a fost martora unor evenimente remarcabile, în care flacăra ispitei a fost aprinsă pentru prima dată. Radu Vâlcan a reușit să provoace o schimbare în gândirea Biancăi Giurcă cu privire la relația sa cu Marius Moise. Acest bărbat a mărturisit ispitei Oana că și-a înșelat partenera și, în același timp, a încercat să o seducă.

Situația a stârnit nu numai iritare în rândul concurentelor, dar și nemulțumirea fanilor emisiunii care au acuzat-o pe Bianca de faptul că ar fi o întreținută. Pentru a-și demonstra valoarea, ea a dezvăluit câștigurile sale reale de pe platforma TikTok.

Câți bani face Bianca de la Insula Iubirii din TikTok

Bianca Giurcă și Marius Moise au decis să vină pe Insula Iubirii pentru a-și pune relația la încercare. Cei doi au fost împreună timp de trei ani și puțin, dar au avut și o scurtă perioadă de despărțire. Conform mărturisirilor lui Marius, el a avut o altă relație în timpul acelei pauze și nu a renunțat la acea femeie nici măcar după împăcare. Abia când a fost prins în fapt, a pus punct acelei povești. Această întâmplare, pe care Bianca ar fi preferat să o uite, a fost dezvăluită la televizor, pe Antena 1, în timp ce Marius îi făcea avansuri ispitei Oana.

De când a ajuns pe Insula Iubirii, Bianca Giurcă a fost acuzată că trăiește din banii lui Marius Moise. Tânăra de 25 de ani a afirmat că a avut locuri de muncă încă din perioada liceului, având două slujbe în acel timp. Recent, ea a postat pe rețelele de socializare o captură de ecran din contul său bancar, care arată că a câștigat nu mai puțin de 13.164 de dolari într-o lună de activitate pe TikTok.

„Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină. Mă întrețin de la 15 ani. În timpul liceului aveam două locuri de muncă, am luat și bacul, am făcut și o facultate. În prezent toate lucrurile pe care mi le doresc mi le plătesc SINGURĂ, plus de asta îmi ajut și familia. Știu că e urât să vorbești despre bani, iar întotdeauna am evitat, dar m-am săturat de toate țațele care își dau ele cu părerea de ce am ales să accept eu niște lucruri în relația mea”, a  scris concurenta pe rețelele de socializare.

Relația dintre Bianca și Marius s-a destrămat la Insula Iubirii

Relația dintre cei doi concurenți este una extrem de complicată. Au început să flirteze când Bianca avea doar 15 ani, în timp ce Marius avea 25 de ani. Ulterior, Marius s-a căsătorit, a întemeiat o familie și a avut un copil. Când a venit momentul separării, el s-a reamintit de Bianca și a început o relație cu ea. Au trecut prin momentul de despărțire menționat mai devreme, dar au venit pe Insula Iubirii cu speranța de a decide dacă ar trebui să se căsătorească sau să se despartă definitiv.

Ultimele aventuri ale lui Marius Moise cu ispita Oana, modul în care a complimentat-o și a sărutat-o, au făcut ca Bianca Giurcă să se simtă epuizată și să nu mai fie dispusă să-l apere. Prin urmare, în această situație complicată, rămâne de văzut dacă emisiunea de la Antena 1 îi va conduce la altar sau la o despărțire definitivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: