Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Maxer și iubita sa și-au prezentat familiile! Cum au reacționat rudele la noua lor relație

Dinu Maxer și iubita sa și-au prezentat familiile! Cum au reacționat rudele la noua lor relație

Dinu Maxer și iubita și-au cunoscut familiile! Cum au reacționat rudele la relația dintre ei

Dinu Maxer și iubita sa și-au prezentat familiile! Descoperiți cum au reacționat rudele la noua lor relație!

Dinu Maxer și iubita sa și-au prezentat familiile

La 49 de ani, Dinu Maxer își recapează zâmbetul după divorțul surprinzător de Deea, cu care a petrecut 14 ani din viață. O nouă femeie, Magdalena Chihaia, o brunetă pasională, pare să-i fi adus din nou bucuria și liniștea interioară.

Relația lor se dezvoltă cu repeziciune, motiv pentru care și-au cunoscut familiile, după cum a povestit chiar ea:

„Pot spune că acum ne cunoaștem părinții, prietenii, chiar și rudele. Au fost câteva evenimente, aniversări și vizite unde am reușit să facem cunoștință atât eu cât și Dinu cu cei mai importanți oameni din viața noastră. Toți ne-au primit cu brațele deschide și chiar ne-au spus mulți că semănăm și că ne potrivim de minune. Tuturor li se părea normal să fim împreună. Lucru care ne-a șocat, dar ne-a și bucurat în același timp.

Momentan stăm și la mine și la el, însă mai mult la el pentru că el locuiește cu Andreas și este mult mai confortabil pentru băiat. Într-adevăr nu stăm despărțiți nici măcar o zi și asta pentru că totul în relația noastră a venit de la sine, fără să ne plănuim. Cred că destinul ne-a vrut împreună și totul între noi se întâmplă natural. Nu pot să spun că noi ne împărțim sarcinile în casă sau cele profesională pentru că facem totul împreună, ne ajutăm și ne susținem în tot”, a declarat Magdalena pentru Click! 

Magdalena Chihaia, pe culmile succesului

Iubita actuală a lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, a povestit pentru sursa citată și cât de bine îi merge pe plan profesional în această perioadă:

„Mă pregătesc să plec în turneu cu piesa de teatru „Ia-le banii” în regia lui Răzvan Oprea în care joc alături de Magda Catone, Silviu Biriș și Ozana Barabancea. Avem primele spectacole la Focșani, Tulcea și Iași. De când sunt cu Dinu viața mea s-a schimbat la 180 %, în sensul bun. Dacă până acum eram împlinită profesional, acum sunt și sentimental.

Deși se spune că dacă îți merge bine pe o parte, pe cealaltă scârtâie, noua ne merge foarte bine pe ambele părți pentru că ne-am decis să ne unim forțele și să cream evenimente împreună, momente artistice, proiecte inedite cu o actriță și un cantautor. Așadar lansarea primului nostru proiect va fi în această săptămână pe Youtube. Am realizat primul nostru videoclip la prima noastră melodie împreuna, un remake după bachata care ne-a unit în dans. Prin aceasta piesă de suflet vă vom spune povestea noastra de dragoste, „Dansand bachata”.

 

Sursa foto: wowbiz.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: