Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii, și-a oficializat relația! Cu cine e tânărul împreună

Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii, și-a oficializat relația! Cu cine e tânărul împreună

Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii, și-a oficializat relația! Cu cine e tânărul împreună

Dinu Popescu a fost ispită la Insula Iubirii, dar a fost eliminat. În ediția din 24 mai de la Insula Iubirii, concurentele au fost nevoite să aleagă între două ispite masculine. Astfel, cel pe care au decis să îl trimită acasă este Dinu Popescu. Acesta pare însă fericit pentru că și-ar fi găsit jumătatea!

Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii, și-a oficializat relația

Dinu Popescu este un tânăr scriitor și licențiat în psihologie. Acesta se pare că nu mai este singur. Și-a oficializat relația cu noua lui parteneră de viață, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Cine e iubita lui Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii

Dinu Popescu are o nouă relație de dragoste cu o tânără jurnalistă de la post TV cunoscut din România. Cei doi și-au oficializat relația pe rețelele de socializare și petrec destul de mult timp împreună, iar drept dovadă stau imaginile postate în mediul online. Tânăra e reporter la un cunoscut post TV din România.

Dinu Popescu a fost eliminat de la Insula Iubirii

Ispitele propuse spre eliminare au fost Dinu Popescu și Marius. Cerasela și Cristina au fost primele care au spus că Dinu este cel care trebuie să părăsească emisiunea, iar apoi toate fetele au fost de acord cu această decizie.

„Cu el am comunicat cel mai puțin. Nu mă deranjează neaparat că doarme foarte mult, dar măcar încerci sau ceva’, a declarat Cerasela în emisiune.

Totodată, și Teodora a fost de acord cu această decizie și chiar a subliniat faptul că ispita petrece prea mult timp singură.

„Mi se pare că Dinu nu se integrează și petrece foarte mult timp în cameră’, a completat Teodora.

„La fel cum le-am spus, experiența e un test al relațiilor. La mine e de adaptabilitate. Nu am simțit să interacționez decât cu foarte puține persoane de aici’, a declarat Dinu după ce a aflat că părăsește Insula Iubirii

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: