Redactia.ro
Home » Știri » Dispariția misterioasă a lui Cristian și Florin. Oamenii legii au găsit barca în care s-au plimbat cei doi prieteni

Dispariția misterioasă a lui Cristian și Florin. Oamenii legii au găsit barca în care s-au plimbat cei doi prieteni

GALERIE FOTO (3) Cristian și Florin au fost dați dispăruți după ce au plecat la pescuit.

Într-un tragic incident petrecut pe Lacul Siutghiol din Constanța, doi buni prieteni, Cristian (29 de ani) și Florin (21 de ani), au plecat la o expediție de pescuit duminică seară și nu s-au mai întors. Despre această dispariție inexplicabilă au fost alertate autoritățile și familiile celor doi după ce o perioadă semnificativă a trecut fără niciun semn al lor.

Cristian și Florin au fost dați dispăruți.
Sursa foto – Poliția Română | Cristian și Florin au fost dați dispăruți.

Cristian și Florin au fost cunoscuți în comunitatea lor drept prieteni apropiați și pasionați de pescuit. Dragostea comună pentru acest hobby i-a unit și i-a făcut să petreacă mult timp împreună. Duminică seară, cei doi tineri s-au întâlnit în zona localității Ovidiu, de unde au plecat cu barca pe Lacul Siutghiol pentru o sesiune de pescuit. Din nefericire, de atunci nu au mai fost văzuți sau auziți.

Familiile celor doi tineri sunt devastate de durere

Alarmată de absența lor îndelungată, familia a alertat imediat autoritățile, declanșând astfel o operațiune de căutare complexă. Zeci de scafandri militari și echipe de pompieri au fost mobilizați pentru a încerca să găsească indicii despre soarta celor doi bărbați.

Operațiunile de căutare au început prompt, cu speranța că Cristian și Florin vor fi găsiți în viață. Cu toate acestea, după mai multe ore de căutări intense, singurul lucru care a fost identificat a fost barca lor scufundată, la scurt timp după dispariția lor.

Năvoadele descoperite în apropierea bărcii au adăugat o notă de mister în întregul caz, sugerând că cei doi prieteni se aflau cu adevărat la pescuit în momentul dispariției lor. Cu toate acestea, încă există multe întrebări fără răspuns, iar familiile și comunitatea rămân în așteptarea oricăror informații suplimentare care ar putea oferi lumină în acest caz întunecat.

Scafandrii au accelerat căutările

Cei doi prieteni sunt căutați de scafandri în zona în care a fost găsită barca.
Sursa foto – Poliția Română | Cei doi prieteni sunt căutați de scafandri în zona în care a fost găsită barca.

Scafandrii trimiși de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au continuat perierea fundului apei în zona unde a fost găsită barca, însă până în prezent, nu există niciun semn al celor doi prieteni dispăruți. Autoritățile continuă să depună eforturi intense pentru a descoperi circumstanțele exacte ale dispariției și să ofere familiilor un răspuns în această perioadă dificilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: