Redactia.ro
Home » Monden » Divorț bombă în showbiz! Au pus cruce mariajului, după cinci ani, deși au un copil împreună

Divorț bombă în showbiz! Au pus cruce mariajului, după cinci ani, deși au un copil împreună

GALERIE FOTO (2)

Ellie Goulding, cunoscută pentru hitul ei captivant „Lights”, și soțul ei, Caspar Jopling, au decis să meargă pe drumuri separate după patru ani de căsnicie, o veste care a surprins și emoționat în același timp comunitatea fanilor lor. Anunțul separării a fost făcut public de amândoi printr-o serie de postări pe rețelele sociale vineri, 23 februarie, marcând sfârșitul unui capitol important din viețile lor.

Într-o lume a showbiz-ului, unde relațiile se pot forma și desface sub lumina reflectoarelor, povestea lui Ellie și Caspar rămâne un exemplu de demnitate și grație în fața schimbărilor. Fanii, deși poate dezamăgiți de vestea separării, pot găsi consolare în faptul că amândoi sunt dedicați să transforme această nouă pagină a vieților lor într-o experiență pozitivă, în special pentru fiul lor Arthur.

Separarea lor marchează nu doar sfârșitul unui capitol, ci și începutul unor noi călătorii personale. Cu toate că drumurile lor se despart, Ellie Goulding și Caspar Jopling rămân figuri de admirație, atât pentru muzica și cariera lor, cât și pentru maniera în care aleg să navigheze prin schimbările vieții cu integritate și compasiune.

Au pus cruce mariajului de cinci ani

Casătoriți din 2019, Ellie și Caspar au împărtășit nu doar o relație romantică, ci și bucuria de a fi părinți pentru fiul lor în vârstă de doi ani, Arthur. În declarațiile lor, au subliniat intenția de a rămâne în relații bune, accentuând că prioritatea lor principală rămâne bunăstarea și creșterea fiului lor, chiar și în contextul acestei noi etape a vieților lor.

„Având în vedere poveștile recente, simt că nu mi-a mai rămas decât să vă anunț pe toți că eu și Caspar ne-am despărțit în privat cu ceva timp în urmă. Rămânem cei mai apropiați prieteni și am reușit cu succes să îl creștem pe fiul nostru, având mereu în minte interesele acestuia. Ne-am angajat să protejăm intimitatea familiei noastre și le mulțumim anticipat oamenilor pentru că ne respectă dorințele – nu vom mai face alte comentarii. Vă mulțumim.”, a fost mesajul pe care artista, în vârstă de 37 de ani, l-a împărtășit pe contul său de Instgaram.

Despărțirea, deși recent anunțată, nu este o decizie de moment. Caspar Jopling a menționat în propriile sale postări că separarea a avut loc de ceva timp, sugerând o perioadă de tranziție și adaptare pentru amândoi înainte de a face vestea publică.

„Salut oameni buni – sper că aveți o zi bună. Simt (cu tristețe) că trebuie să spun ceva despre relația actuală dintre mine și Ellie, care sper că va face să dispară orice speculație din tabloide. Ellie și cu mine am luat decizia de a ne despărți cu ceva timp în urmă”, și-a început mesajul Caspar.

Povestea de dragoste dintre Ellie Goulding și Caspar Jopling

Ellie Goulding și Caspar Jopling au avut o poveste de dragoste care a captivat inimile multora, întâlnindu-se în 2016 prin intermediul unor prieteni comuni. Dragostea lor a înflorit rapid, culminând cu o logodnă anunțată într-un mod tradițional, printr-un anunț în ziar, în 2018, și o căsătorie spectaculoasă în august 2019. Momentul logodnei a fost, de asemenea, marcat de Caspar pe Instagram printr-un mesaj emoționant adresat Elliei, demonstrând adâncimea legăturii lor.

Nașterea fiului lor, Arthur, în mai 2021, a adăugat o nouă dimensiune relației lor, transformându-i în părinți dedicați și iubitori. Devenirea lor ca familie a fost privită cu admirație de către fanii și urmăritorii lor, care au apreciat deschiderea și autenticitatea cu care au împărtășit momentele semnificative din viața lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: