Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Divorț în familia Andreei Bălan. Soacra sa a depus actele

Divorț în familia Andreei Bălan. Soacra sa a depus actele

Divorț în familia Andreei Bălan

Divorț în familia Andreei Bălan. E o perioadă destul de tulbure pentru familia Andreei Bălan. După săptămâni în care s-a vorbit despre despărțirea dintre artistă și soțul ei, iată că a venit o altă veste tristă. Socrii vedetei divorțează!

Divorț în familia Andreei Bălan

Potrivit Cancan.ro, socrii Andreei Bălan au ajuns și ei la divorț. După zeci de ani, Georgeta Burcea i-a intentat divorț soțului ei. Femeia a mers la Judecătoria Buftea și a depus actele pentru a începe procesul de divorț.
Nelu Burcea spune că și-a dorit divorțul de mai mulți ani, însă n-a fost să fie. „Când am vrut eu, n-a fost de găsit, iar acum a înaintat ea actele de divorț. În urmă cu mulți ani, când am băgat eu actele, instanța n-a găsit-o pe mama lui George, iar divorțul nu s-a pronunțat. Acum ea a băgat actele, iar procesul de divorț se află pe rolul Judecătoriei Buftea”, a declarat Nelu Burcea.

Perioadă tulbure în familia Andreei Bălan

Părinții lui George Burcea sunt despărțiți de foarte mult timp, însă nu erau divorțați în mod oficial. O situație incertă este și-n cuplu Andreea Bălan – George Burcea, după ce bărbatul a plecat de acasă. În weekend, paparazzi unui tabloid l-a susprins pe actor luându-și bagajele din casa artistei. Ulterior, artista a declarat că despărțirea e adevărată și că nu ea a fost cea care și-a dorit separarea. Rămâne de văzut dacă și aceștia vor ajunge la divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini