Redactia.ro
Home » Monden » Divorț răsunător în showbiz după doar doi ani de căsătorie! Ce se întâmplă cu fiul celor doi

Divorț răsunător în showbiz după doar doi ani de căsătorie! Ce se întâmplă cu fiul celor doi

Nikki Garcia, cunoscută prezentatoare TV, și Artem Chigvintsev au decis să divorțeze după numai doi ani de mariaj. Decizia a venit pe fondul unor tensiuni, inclusiv arestarea lui Artem pentru violență domestică la finalul lunii august. Nikki a depus actele de divorț pe 11 septembrie, invocând „diferențe ireconciliabile” și solicitând custodia legală a fiului lor, Matteo, în vârstă de patru ani.

Incidentul care a marcat despărțirea cuplului

Divorțul a fost o decizie influențată de evenimente dramatice. Cuplul sărbătorise cea de-a doua aniversare a căsătoriei cu doar câteva zile înainte de arestarea lui Artem. Incidentul de violență domestică a determinat pe Nikki să pună capăt relației, iar în documentele depuse, aceasta a menționat că data oficială a despărțirii este 29 august, chiar ziua în care a avut loc arestarea.

Acest moment a marcat sfârșitul relației, deși în public cei doi păreau să aibă o legătură puternică. Fanii au fost șocați să afle că problemele lor erau mult mai grave decât părea la prima vedere.

Custodia fiului și viitorul profesional al vedetei

Nikki Garcia a cerut custodia legală și fizică a fiului lor, Matteo, dorind să asigure un mediu stabil pentru copil. Deși a solicitat custodia principală, vedeta a recunoscut importanța relației tată-fiu, permițându-i lui Artem să aibă acces la copil în cadrul unui program stabilit de instanță.

Pentru Nikki, această perioadă delicată a adus schimbări semnificative nu doar pe plan personal, ci și pe plan profesional. Deși despărțirea este dificilă, vedeta a menționat că se va concentra pe proiectele ei de televiziune și pe rolul de mamă.

În concluzie, divorțul dintre Nikki Garcia și Artem Chigvintsev a atras atenția publicului din cauza circumstanțelor dramatice care au dus la acest punct. Vedeta rămâne determinată să-și reconstruiască viața, oferind fiului său stabilitatea de care are nevoie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: