Redactia.ro
Home » Monden » Divorț șocant în showbiz! Se despart după 19 ani de căsnicie

Divorț șocant în showbiz! Se despart după 19 ani de căsnicie

GALERIE FOTO (2)

În ultima perioadă s-au destrămat tot mai multe cupluri la care nimeni nu se gândea că vor ajunge la final de drum. Aflăm acum că se mai despart două celebrități, după 19 ani de căsătorie. Nimeni nu s-ar fi gândit că lucrurile nu mai merg între ei.

Divorțul la care nimeni nu se aștepta

Divorț surprinzător în muzica populară! O cunoscută artistă de la noi se desparte de soțul ei, care activează în același domeniu. Sunt împreună de 19 ani, încă de la vârsta de 19 ani, dar se pare că relația lor nu mai funcționează și au ajuns la concluzia că le e mai bine separat.

Cei doi sunt unii dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, deveniți tot mai celebri în ultima perioadă. Au o carieră de mare succes, formează un cuplu minunat pe scenă, dar se pare că nu se msi înțeleg.

Fanatik a aflat că Simona Boncuț, celebra colegă de scenă a saxofonistului Nelu Popa, au luat hotărârea de a o lua pe drumuri separate din punct de vedere sentimental. După 19 ani de căsnicie și doi copii minunați, au ajuns la concluzia că nu se mai potrivesc.

Cum au ajuns la despărțire

Fanatik a contactat-o pe artistă, dar aceasta a refuzat să dea declarații, fiind un eveniment destul de trist pentru ea și familie. Totuși, anumite surse spun că în ultima vreme nu se mai înțelegeau și între ei ar fi apărut tot mai multe certuri.

„Nu vreau să dau niciun detaliu!! Vreau să mă înțelegeți!”, a fost reacția artistei.

Simona Boncuț și soțul ei sunt tot mai solicitați la evenimente și sunt foarte apreciați de public. Fac spectacol ori de câte ori apar pe scenă, motiv pentru care au o mulțime de evenimente deja programate chiar pentru ani buni. Se pare că cei doi își vor onora spectacolele deja programate, chiar dacă nu vor mai forma un cuplu. Pe scenă, însă, si din respect pentru fani, vor cânta în continuare împreună.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: