Redactia.ro
Home » Monden » Divorțul dintre Daniela Niculescu și Cheloo. Fosta soție a cântărețului ajunsese să se drogheze

Divorțul dintre Daniela Niculescu și Cheloo. Fosta soție a cântărețului ajunsese să se drogheze

Divorțul dintre Daniela Niculescu și Cheloo. Fosta soție a cântărețului ajunsese să se drogheze

Toată țara îl știe pe Cheloo. Artistul și-a refăcut acum viața, după divorțul cu scandal din urmă cu 10 ani. Juratul de la iUmor este din nou fericit alături de Daniela Moraru, tânăra cu care are în prezent are doi copii.

Cheloo și-a refăcut viața după divorțul scandalos din 2012

Cheloo trăiește acum cu Daniela Moraru, partenera sa. Cei doi s-au retras în localitatea prahoveană Breaza, departe de agitația din Capitală, potrivit a1.ro. Împreună, au o fetiță și un băiețel.

Cheloo, acuzat de fosta soție că era violent și infidel

În 2012, Cheloo a divorțat de Daniela Niculescu, femeia cu care are un băiețel. La acea vreme, fosta soție a juratului de la iUmor traversa o perioadă nefastă din viața ei: era în depresie și a devenit dependentă de droguri. Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar Daniela Niculescu a aruncat cu vorbe grele. L-a acuzat atunci pe Cheloo de infidelitate și violență.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme, potrivit viva.ro.

Daniela Niculescu și Cheloo, divorț scandalos

Fosta soție a lui Cheloo, Daniela Niculescu a recunoscut că a consumat droguri. Amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxificare din Elveția.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal, a spus atunci Cheloo, potrivit viva.ro.

Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu. De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărţi fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las”, declara atunci Daniela Niculescu, potrivit cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: