Redactia.ro
Home » Știri » Dizgrațios! S-a fotografiat goală în cadă și cu părul la subraț la vedere. Ce model internațional a șocat

Dizgrațios! S-a fotografiat goală în cadă și cu părul la subraț la vedere. Ce model internațional a șocat

GALERIE FOTO (4)

Un celebru model și-a șocat fanii cu o apariție cu totul surprinzătoare. S-a fotografiat goală în cadă și cu părul la subraț la vedere. Fanii au reacționat imediat.

Părul la subraț, un detaliu care rușinează pe mai toată lumea, este semn de “naturalețe” când vine vorba de vedete. Celebritățile nu se tem de niciun comentariu când vine vorba de a se arăta astfel, ba chiar sunt lăudate. Asta pare că vrea să transmită și Ashley Hraham, celebrul model plus-size, care și-a șocat fanii cu o astfel de apariție.

Ashley Graham, cu părul de la subraț la vedere

Celebrul model Ashley Graham și-a sărbătorit de curând ziua de naștere. A împlinit 33 de ani și, ca în pandemie, și-a serbat aniversarea în familie, alături de soțul regizor Justin Ervin și fiul lor Isaac.

A fost o zi petrecută în natură, în care cei trei au servit tort. La întoarcerea acasă, celebrul model și-a dedicat o porție de relaxare bine meritată. A imortalizat momentul și a pus poza pe Instagram.

Vedeta s-a afișat goală în cadă. Însă nu asta a atras atenția următorilor ei. Părul de la subraț a fost extrem de evident, chiar imposibil de neobservat și pentru cel mai neatent ochi.

Însă fanii nu au părut deloc deranjați. Ba chiar mulți dintre ei au lăudat-o pentru gestul curajos de a se arăta așa cum este de fapt, fără niciun secret.

Aceștia au lăudat-o pentru “naturalețe” și i-au lăsat sute de comentarii vedetei : “Mi-aș dori să am încrederea ta”, “Ești cea mai frumoasă femeie din lume” sau “Chiar și cu păr la subraț ești minunată” – i-au transmis fanii de pe Instagram.

Nu este însă primul gest de acest gen al lui Ashley. În februarie 2020, modelul le-a mărturisit fanilor ei că nu s-a mai epilat la subraț încă din decembrie 2019 și că se iubește așa cum e.

Ashley Graham și-a format o comunitate extrem de numeroasă pe Instagram. Celebrul model are peste 11 milioane de fani care o urmăresc.

Cunoscută pentru formele sale, Ashley Graham a urcat pe podium pentru mai mulți creatori de modă celebrii, dar apare și pe coperta revistelor de top.

Vedete cu părul de la subraț la vedere

Asley Graham nu este singura vedetă care și-a lăsat părul de la subraț la vedere. Se întâmplă și la case mai mari. Madonna este una dintre vedetele care s-a pozat cu părul crescut la subraț, iar imaginea a devenit repede virală. S-a pozat în lenjerie și a lăsat totul la vedere.

Și Miley Cyrus și-a făcut apația cu părul de la subraț la vedere chiar pe covorul roșu unui eveniment de mare anvergură. Ea a purtat o rochie fără mâneci, care i-a lăsat la vedere “podoaba”.

Trendul din China: cu părul de la subraț vopsit

Și nu doar femeile celebre aleg să fie cât mai “naturale”. Anii trecuți a existat un trend și în rândul femeilor din China, care a ajuns la amploarea unui fenomen total. Tot mai multe au ales să își lase părul de la subraț să crească, iar mai apoi să îl vopsească. Conceptual ar fi vorba de o reîntoarcere la look-ul natural. Această modă a mai fost în vogă prin anii ’70.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: