Redactia.ro
Home » Sport » Djokovic exclus din lot de Petrescu! A fost prins cu o femeie în cameră

Djokovic exclus din lot de Petrescu! A fost prins cu o femeie în cameră

Dan Petrescu a luat foc

Djokovic exclus din lot de Petrescu! S-a aflat de ce unul dintre cei mai buni jucători de la CFR a stat în tribune la meciul cu Astana. Croatul Damian Djokovic a fost pedepsit de antrenorul clujenilor, care a aflat vestea bombă. Varianta oficială a fost aceea că mijlocaşul croat ar fi avut o problemă musculară. Adevarul este însă cu totul altul, şi a fost descoperit de jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor.

Pedepsit din cauza unei femei! Djokovic exclus din lot de Petrescu!

Djokovic ar fi călcat strâmb chiar înaintea Supercupei cu Viitorul. Se pare că a adus noaptea o femeie la hotelul din Ploieşti unde era cazat. Totul s-a aflat după ce a fost surprins de un membru din staff. Dan Petrescu a aflat târziu de escapada mijlocaşului de 29 de ani, după ce îl titularizase. Când i s-a spus adevarul a luat pur şi simplu foc aşa că l-a exclus pe loc din lotul pentru partida cu FC Astana, pierdută de clujeni. Fostbalistul susţine că nimic nu este adevărat şi nu a făcut ceva greşit.

Nu mai este dorit de FCSB

Djokovic exclus din lot de Petrescu a fost ştirea zilei. Gigi Becali care anunţase de mult că ar fi vrut să-l transfere pe Damian Djokovic s-a răzgândit când a aflat ce s-a întâmplat. Patronul lui FCSB i-a transmis clar că asemenea escapade nu sunt permise la echipa sa.

„Nu știu ce scrie în ziar, că nu vreau să vorbesc mai mult. Așa ceva e permis?! Nici nu vreau să vorbim despre așa ceva! Nici de glumă nu este. Astea nu sunt glume. Dacă te duci cu o femeie ca jucător… nu se permite așa ceva. E fotbalist. Cam el le-a luat campionatele. Dar dacă a făcut așa ceva… La mine nu se permite”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Mijlocaşul croat Damian Djokovic a evoluat în 83 de meciuri pentru CFR în trei sezoane şi a înscris 10 goluri. A venit la Cluj în 2013 sub formă de împrumut de la Bologna. În 2017 a fost transferat definitiv, iar în urmă cu puţin timp semnat un contract valabil până în 2022.
De când este al CRF a câştigat două titluri şi o Supercupă a României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini