Redactia.ro
Home » Știri » ”Doamne, fă-mă să înțeleg”. Ultimul mesaj lăsat de Geanina, fata de 30 ani care a murit în accidentul cu BMW de la Sibiu

”Doamne, fă-mă să înțeleg”. Ultimul mesaj lăsat de Geanina, fata de 30 ani care a murit în accidentul cu BMW de la Sibiu

Geanina, o tânără de 30 de ani, a murit într-un accident provocat de şoferul BMW-ului în care se mai afla şi o altă tânără de 25 de ani.

Un BMW condus de un tânăr de de 23 de ani a intrat violent în două autobuze staționate, după ce inițial a intrat în coliziune cu bordura din sensul giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal. Geanina a murit, iar şoferul şi cealaltă pasageră au ajuns în stare gravă la spital.

Cine este Geanina

Geanina, despre care apropiații au spus că era o tânără liniștită și sociabilă, a lucrat la câteva benzinării și magazine din Sibiu, tatăl ei ocupându-se cu vânzarea de mașini.

Cu doar 18 ore înainte de producerea teribilului accident, în ultima ei postare pe rețelele de socializare a scris: „Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune ca ale mele”.

Apropiaţii, devastaţi de oartea Geaninei

Vestea morții Geaninei i-a copleșit pe apropiați. Pe rețelele de socializare, toți cei care au cunoscut-o deplâng moartea fulgerătoare și violentă de care a avut parte. La locul accidentului, cei dragi i-au pus și o fotografie cu ea.

Iubireeeaaaa meaaaa, drum lin in spre cer! vei rămâne in inima și amintirea noastră toată viața!!!”, „Dumnezeu sa te odihnească in paceee!

Geanina mea, inima mea, nu te voi uita niciodată”, „Doamne Dumnezeule! De ceee ai luat-o de lângă noiiiiii Doamneee !!!! Era lumina ochilor noștri! Era Mătușa mea perfecta! Era iubirea noastră.

Doamne ai luat-o de lângă noi prea repede. Prea tânără. Te iubesc îngerul meuu păzitor te-am iubit și o sa te iubesc toată viața mea niciodată nu am sa te uittttt”, „Surioara mea nu te voi uita niciodata”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet bun”, „Doamne nu pot sa cred”, „Drum lin către cer, sora mea frumoasă, Geanina Maria”,

„Geaninaaa meaaaa, numai am putere …urlu de dureri si ma rog la dumnezeu sa imi dea putere sa uit coșmarul asta .. ca numai am liniște .. numai ma fac bine când capul meu e doar la tineeee …De ce Doamneeee ai luat-o Doamneeeee?

Am întrebat non stop de tine și Sebi …m-au mințit toată noaptea toți doctori doar să nu pățesc ceva mai grav …și acum ca am aflat mi-au luat mâinile și picioarele ….sunt praf … numai am putere ..liniște … nu conștientizez nimic … încă visez …”

„Sincere condoleante pacat mare….multa putere intregi famili!!”, sunt doar câteva din mesajele postate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: