Redactia.ro
Home » Știri » Doi frați au murit la o oră distanță. Primul a căzut secerat pe terenul de fotbal, al doilea s-a prăbușit de durere când i s-a dat vestea

Doi frați au murit la o oră distanță. Primul a căzut secerat pe terenul de fotbal, al doilea s-a prăbușit de durere când i s-a dat vestea

Tragedie dublă într-un sat din Serbia. Doi frați, unul de 47 de ani, altul de 49, au murit în aceeași zi, la o oră distanță. Mama celor doi este în viață și trebuie să-și îngroape acum singurii copii.

Doi frați au murit la oră distanță

Tragedie greu de explicat în Lipnica, un sat din comuna Loznica, Serbia. Milan, fratele cel mic, juca alături de echipa sa de fotbal turneul organizat în Slovenia, când i s-a făcut rău. În câteva secunde s-a prăbușit la sol, iar medicii nu i-au mai putut face nimic. La doar o oră de la această primă tragedie, fratele mai mare a suferit și el un infarct, când a aflat vestea.

Acestea din urmă se afla alături de mama lor, încercând s-o consoleze în fața tragediei, când i s-a făcut rău și a căzut ca secerat. În zadar au încercat cei din jur să-l readucă în simțire, că bărbatul s-a stins sub privirile îngrozite ale bătrânei sale mame. „Își mângâia mama, i s-a frânt inima de durere…”, spune un vecin, potrivit Blic.

Cei doi frați vor fi îngropați împreună

Acum, mama celor doi are pregătită o înmormântare dublă. „Nici în cele mai rele coșmaruri nu ne-am închipuit una ca asta”, spune unchiul celor doi bărbați.

Și mai trist e că ambii bărbați aveau soții și copii. Milan avea doi copii, iar Milisav, fratele cel mare, avea trei copii. Acum, cinci copii au rămas orfani de tată, așa cum s-a întâmplat și când Milan și Milisav erau mici, iar tatăl lor s-a stins de tânăr.

Toți cei care i-au cunoscut le plâng de milă, spunând că erau foarte uniți și că toată viața și-au petrecut-o unul lângă altul, lipsindu-le figura paternă din viața lor. Tot ce și-au dorit a fost să fie tați și să-și vadă copiii crescând. Din păcate, acum, totul s-a năruit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: