Redactia.ro
Home » Știri » Doi români au șocat Internetul. Au mâncat cârnați cu roșii în avion. Imaginile au devenit virale

Doi români au șocat Internetul. Au mâncat cârnați cu roșii în avion. Imaginile au devenit virale

Locuri de evitat în avion. Nu te așeza niciodată aici, nu ai scăpare în caz de accident!

Un videoclip postat pe TikTok de doi români a stârnit un val de reacții pe internet după ce aceștia s-au filmat mâncând cârnați și roșii într-un avion. Imaginile au devenit rapid virale, provocând o avalanșă de comentarii și dezbateri aprinse pe tema comportamentului în timpul zborului.

Reacții mixte: susținere și critici acerbe

În videoclipul care a adunat deja 2 milioane de vizualizări, cei doi bărbați apar consumând cârnați și roșii cu ardei în timpul unui zbor. Gestul lor a polarizat opiniile internauților, unii susținându-i pentru originalitate și curaj, în timp ce alții i-au criticat vehement pentru lipsa de respect față de ceilalți pasageri.

Un internaut a comentat ironic: „Două ore merg cu avionul și nu pot să mănânce înainte sau după. Atât s-a putut.” Aceasta reflectă nemulțumirea multor persoane care au considerat că mâncatul unor alimente cu miros puternic într-un spațiu închis precum un avion este inadecvat. Un alt utilizator a adăugat: „Ce mai şmecherie! Pentru ei suntem băgați în aceeași oală!

Critici despre comportamentul și educația pasagerilor

Mai multe comentarii au subliniat percepția negativă creată de comportamentul celor doi români, sugerând că astfel de acțiuni pun într-o lumină proastă întreaga națiune. Un alt comentariu critic a fost: „poftim educație și noi așteptăm să ne respecte străinii.” Această afirmație reflectă frustrarea unor utilizatori față de standardele de comportament în public și impactul acestora asupra imaginii României.

Un utilizator a împărtășit o experiență similară din trecut: „O dată am văzut așa ceva. Am făcut greșeala să merg cu low cost cu mulți ani în urmă și chiar lângă mine au stat persoane de genul. Mi-am blestemat zilele până în Manchester. Au lăsat o mizerie…” Aceasta evidențiază disconfortul și neplăcerile pe care astfel de comportamente le pot cauza celorlalți pasageri.

Apeluri pentru sancțiuni mai stricte și umor pe marginea incidentului

Pe lângă criticile aduse, unii internauți au cerut măsuri mai stricte împotriva pasagerilor nepoliticoși, subliniind că astfel de incidente nu ar trebui tolerate. „Mirosul sigur e ceva divin”, a comentat sarcastic un utilizator, adăugând: „Și pe mine nu m-au lăsat cu o sticlă de apă la un litru!” Aceasta sugerează că regulile stricte de securitate aeriană ar trebui aplicate și comportamentului pasagerilor.

Alt utilizator a propus măsuri drastice: „le-aş pune interdicţie la toate companiile, să se plimbe cu căruța.” Acest comentariu reflectă frustrarea extremă și dorința de a vedea sancțiuni exemplare aplicate celor care nu respectă normele de bună purtare în timpul zborurilor.

Pe de altă parte, unii internauți au găsit situația amuzantă și au comentat în tonuri ironice. „Fără ei nu ne ştia nimeni, rămâneam anonimi”, a scris un utilizator, sugerând că astfel de incidente fac România cunoscută în moduri neobișnuite. Un altul a adăugat: „Sunt ei mulți, dar trăiesc puțin… viața valoroasă pe care o duc îi termină repede.

@gustavogavarria @Gabor Iancu✌😎 @🧡_Hurrem_🧡 @🐣.Nicoleta…Mini.🐣#turkia ♬ sunet original – Amalia🎼🎧🎼💞

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: