Redactia.ro
Home » Știri » Doi soți au ajuns în arest după ce și-au cumpărat online un pisoi de 6.000 de euro. Ce au descoperit polițiștii

Doi soți au ajuns în arest după ce și-au cumpărat online un pisoi de 6.000 de euro. Ce au descoperit polițiștii

Un cuplu din Franța a ajuns în spatele gratiilor după ce au aflat că pisica achiziționată de pe internet era defapt… tigru. Specia este protejată de lege, astfel că, politia a început o anchetă și a reținut 9 persoane.

Cazul cuplului din Franța care a achiziționat un pui de tigru în loc de pisică, cu „doar” 6.000 de euro a fost recent clasat, după arestarea acestora. Povestea a început în anul 2018 când tinerii din franta au dorit să achiziționeze o pisică din rasa Savanah, una dintre cele mai rare și scumpe specii din lume. Achiziția a fost făcută pe internet după lungi negocieri și un preț de “doar” 6.000 de euro. Însă, cuplul a fost șocat să afle că pisica achiziționată este defapt un pui de tigru indonezian, motiv pentru care, cei doi au fost nevoiți să se ducă la politie si sa faca o reclamatie.

Posesia unui tigru ca animal de companie este ilegală în Franța

Polițiștii au fost nevoiți să înceapă o anchetă având în vedere că pisica era defapt un tigru indonezian din rasa Sumatra, o specie protejată prin lege. În tot acest timp, au fost arestate nouă persoane, printre care și tinerii care au cumpărat animalul de pe internet, sub acuzația de trafic de specii protejate. Însă, cuplul francez fost eliberat în cele din urmă pentru că s-a dovedit că aceștia nu aveau nicio vina și nu ar fi avut de unde să știe că pisica era în realitate un pui de tigru dintr-o rasă protejată prin lege. În schimb, persoanele rămase în arest se confruntă și cu acuzații legate de apartenența la grup criminal organizat, conform autorităților din Franța.

Un cuplu din Franța a ajuns în spatele gratiilor după ce au aflat că pisica achiziționată de pe internet era defapt… tigru. Specia este protejată de lege, astfel că, politia a început o anchetă și a reținut 9 persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: