Redactia.ro
Home » Știri » Doi tineri drogați din Baia Mare au furat o mașină și au intrat cu ea într-un stâlp. Au transmis totul LIVE

Doi tineri drogați din Baia Mare au furat o mașină și au intrat cu ea într-un stâlp. Au transmis totul LIVE

GALERIE FOTO (5) Doi tineri drogați din Baia Mare au furat o mașină și au intrat cu ea într-un stâlp.

Doi tineri drogați din Baia Mare au furat o mașină și au intrat cu ea într-un stâlp. Doi tineri din Baia Mare au fost dornici de o aventură periculoasă și deloc legală. Drogați fiind, aceștia au luat mașina unui prieten și au intrat cu ea direct într-un stâlp. Băieții au transmis întreaga lor aventură LIVE, pe rețelele de socializare.

Doi tineri drogați din Baia Mare au furat o mașină și au intrat cu ea într-un stâlp. Au transmis totul LIVE

Isprava a doi tineri din Baia Mare a devenit virală în mediul online. Cei doi au furat un autoturism și au intrat cu el într-un stâlp. Se pare că autoturismul era a unui amic, dar cei doi i-au luat cheile si au plecat cu mașina acestuia. Pe lânga asta, tinerii consumase substanțe interzise. Unul dintre ei i-a cerut cheile de la mașină unuia dintre prieteni pentru a merge să își ia hanoracul din mașină, iar pe drum s-a întâlnit cu un alt amic care i-a luat cheile din mână și s-a urcat la volan.

Fără să realizeze efectele, cei doi au plecat cu mașina. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului si a intrat cu autoturismul într-un copac. Cel care s-a urcat la volan s-a ales cu răni destul de grave în urma impactului, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD. Pasagerul s-a ales doar cu câteva zgârieturi minore și a fost dus la secția de poliție, pentru a da explicații. Cei doi tineri au făcut LIVE pe Facebook, iar momentul a fost văzut de mii de internauți. În ultima perioadă, tot mai mulți tineri au fost prinși după ce s-au urcat la volan drogați sau sub influența alcoolului.

Șoferi drogați, și pe străzile Capitalei

În urmă cu câteva zile, polițiștii Capitalei au ieșit pe străzile orașului pentru a-i prinde pe șoferii care vor să incalce legea. Cinci șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat drogați la volan. Doi dintre ei aveau și substanțe interzise ascunse in mașini. „Colegii mei au depistat un tânăr în vârstă de 30 de ani, conducând sub influenţa substanţelor interzise. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, aceştia au găsit pliculeţe ce ar conţine substanţe interzis”, a declarat Oana Pîrvan, de la Brigada Rutieră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: