Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Doi tineri proaspăt căsătoriți trăiesc după trei reguli bizare. De ce e „toxică” relația lor, spun unii

Doi tineri proaspăt căsătoriți trăiesc după trei reguli bizare. De ce e „toxică” relația lor, spun unii

GALERIE FOTO (3) Doi tineri proaspăt căsătoriți trăiesc după trei reguli bizare. De ce e „toxică” relația lor, spun unii

Doi tineri proaspăt căsătoriți trăiesc după trei reguli bizare. Cel puțin, așa le percep ceilalți, care au numit această relație a lor chiar „toxică”. Iată despre ce este vorba și de ce sunt atât de blamați cei doi.

Doi tineri proaspăt căsătoriți trăiesc după trei reguli bizare. De ce e „toxică” relația lor, spun unii

Jaden și Andy s-au căsătorit după o relație de trei ani. Despre legătura lor amoroasă, unii spun că este „toxică” și asta din cauza celor trei reguli extrem de controversate pe care tinerii căsătoriți le urmează, conform Daily Mail. Iată despre ce este vorba.

Jaden și Andy spun că relația lor este puternică pentru că nu se abat de la aceste reguli stricte. Cei doi îndrăgostiți au distribuit un videoclip pe TikTok, care a adunat milioane de vizualizări și care a revoltat utilizatorii de social media. Unii oameni i-au numit pe cei doi tineri „obsedați” unul de celălalt.

Foto: Instagram

Clipul lor se numește Lucruri controversate despre căsnicia noastră, despre care nu ne-am dat seama că sunt controversate. Cei doi nu se așteptau ca aceste lucruri să provoace atât de multă agitație în mediul online.

Cele trei reguli stricte ale celor doi tineri căsătoriți sunt:

  1. Nu petrec niciodată timp de unii singuri cu persoane de sex opus, indiferent de locul unde se află
  2. Își știu unul altuia toate parolele de la toate conturile de social media, neavând niciun secret
  3. Tot timpul știu unul de altul, unde se află celălalt, 24 de ore din 24, 7 zile din 7
@jadenandandy Did not realize these would cause such a fuss on tiktok 😂😂 #couples #marriage #dating #relationship #relationshipgoals #couplesgoals #marriedlife #music #viral #us ♬ Come Here Come Here Com Here – SNC

Oamenii care au auzit de aceste reguli ale cuplului au lăsat tot felul de comentarii, unele mai mult sau mai puțin răutăcioase sau negative.

„Aceasta este definiția lipsei totale de încredere”, „Dacă nu poți să ai încredere în partener, degeaba”, „E foarte toxic totul” – sunt câteva dintre comentariile lăsate ale celor care sunt de părere că așa ceva nu e normal, totuși.

Sigur că, pe de altă parte, alții le-au dat dreptate și au susținut că fiecare cuplu își stabilește propriile reguli. Important este ca ei să fie fericiți.

„Sunt de acord cu toate acestea și sunt de meserie terapeut de cuplu”, „Nu e ciudat deloc! Soțul meu și cu mine facem la fel și așa nu există loc de nesiguranțe, de neîncredere”, au spus alte persoane.

Foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: