Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în cadrul BOR. A murit unul dintre cei mai iubiți preoți. A fost victima unui accident cumplit

Doliu în cadrul BOR. A murit unul dintre cei mai iubiți preoți. A fost victima unui accident cumplit

GALERIE FOTO (2) lumanare doliu

Doliu în cadrul Bisericii Ortodoxe Române și în rândul credincioșilor din întreaga țară. Părintele profesor Atanasie-Tănăsache Costea, preot al bisericii bucureștene „Sfântul Ilie” – Grant, și profesor în cadrul catedrei de Teologie Sistematică și Artă Sacră a Universității București a murit după ce a fost victima unui accident cumplit de circulație.

Părintele Atanasie-Tănăsache Costea a murit în urma unui cumplit accident rutier

Părintele Atanasie-Tănăsache Costea, așa cum era cunoscut în sfera profesională, a fost implicat într-un accident de circulație pe DN2E85 între Buzău și București. În timp ce se afla la volanul mașinii sale personale, el a deviat din direcție din motive necunoscute și s-a ciocnit cu un camion cisternă care venea din sens opus.

preot
preot

Impactul a fost atât de mare încât mașina preotului a fost distrusă aproape în totalitate. Chiar dacă pompierii de la detașamentul ISU Ialomița au intervenit imediat, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața preotului, iar medicii de pe Ambulanță au fost nevoiți să constate decesul acestuia.

Nu este exclus ca preotul să fi adormit la volan

Cisterna nu avea încărcătură și nu a reprezentat un pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul și explorează toate posibilitățile.

Potrivit unor surse de anchetă, nu este exclus ca părintelui să i se fi făcut rău în timp ce conducea sau să fi adormit la volan. Trupul preotului va fi depus la medicina legală, iar medicii vor efectua necropsia pentru a stabili care a fost cauza care a produs decesul feței bisericești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: