Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în folclorul românesc! Celebrul trompetist din Timișoara, Iancu Popovici, a murit la doar 57 de ani

Doliu în folclorul românesc! Celebrul trompetist din Timișoara, Iancu Popovici, a murit la doar 57 de ani

Doliu în folclorul românesc! Celebrul trompetist din Timișoara, Iancu Popovici, s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, în urma unui infarct.

Apropiații cântărețului, familia, dar și fanii au postat numeroase mesaje pe rețelele de socializare cu privire la moartea marelui artist.

„Trompetistul Iancu Popovici ne-a părăsit pentru a cânta la îngeri. Dumnezeu să-l ierte și să îl primească în Împărăția Sa. Drum lin la îngeri Maestre! ”, este unul dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

Cine a fost Iancu Popovici

Iancu Popovici, un trompetist de legendă al muzicii populare din Timișoara, s-a născut pe 30 iulie 1964 într-o zonă plină de tradiţii, Domaşnea. Iancu a fost fiul celebrului Luţă Popovici, un mare maestru al taragotului, recunoscut în întreaga ţară.

Talentat şi devotat folclorului, Iancu a colaborat cu artişti de marcă ai Banatului, dar a avut şi un vinil de muzică sârbească încă înainte de 1989. Astfel, el a fost apreciat nu doar în ţară, dar şi în străinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: