Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în folclorul românesc! Un celebru artist de doar 30 de ani a murit

Doliu în folclorul românesc! Un celebru artist de doar 30 de ani a murit

GALERIE FOTO (2)

Dumitru Stroie, un celebru cântăreț de muzică populară, a murit în urma unui accident de circulație. Artistul avea doar 30 de ani.

 

Doliu în folclorul românesc!

Cântărețul de muzică populară în vârstă de 30 de ani, Dumitru Stroie, a murit în urma unui accident de circulație. Artistul era din Jina, iar cei apropiați îi spuneau Mitică de la Jina.

Cântărețul de muzică populară a murit în această dimineață într-un accident de mașină după ce mașina pe care o conducea a lovit un TIR, pe DN7, în zona localității Drăganu-Olteni, județul Argeș.

Pompierii din Argeș au intervenit să îi salveze viața, însă, acesta suferise leziuni foarte grave, iar paramedicii nu au putu face altceva decât să constate decesul.

„A fost un suflet bun, un soț devotat, iubitor și mângâietor, un OM bun și respectos atât cu familia sa cât și cu cei din jur. A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre, Claudia Olariu, pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun iubitul nostru Fin!”, a postat nașul de cununie al acestuia, Sebastian Stan, pe o rețea de socializare.

Toți apropiații cântărețului sunt devastați, după anunțul decesului.

„Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, Dumitre!  Vei rămâne în amintirea mea ca un mare iubitor de neam și cultură tradițională! Ai fost mereu atent cu modul în care te prezentai in fața publicului și ai știut să asculți sfaturilor celor din jur! Exemplu de modestie și un caracter deosebit de frumos! Te-a iubit Dumnezeu, cu siguranță, altfel nu plecai atât de repede! Dramatic și nedrept!! Odihnă veșnică în împărăția cerurilor!”

Muți interpreți de muzică populară, colegi de breaslă ai cântărețului au avut de transmis câte un mesaj.

„Dumnezeu să te odihnească în ceata dreptilor!”
„Drum lin către ceruri, prieten drag!”

Dumitru Stroie a fost solist în grupul de muzică populară  „Junii de la Jidvei” și avea doar 30 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: