Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în televiziune! Actorul preferat de toți copiii a murit. Vocea din „Peppa Pig” s-a stins la 99 de ani

Doliu în televiziune! Actorul preferat de toți copiii a murit. Vocea din „Peppa Pig” s-a stins la 99 de ani

Doliu imens în lumea televiziunii!! Vocea celebrelor personaje din serialele „Peppa Pig”, „Thunderbirds”, sau celebrul „Doctor Who”. David Graham, a cărui voce toți micuții i-au iubit-o, a murit la vârsta de 99 de ani.

Actorul de voce David Graham a murit

David Graham, actorul care a dat voce personajelor din seriale TV precum „Peppa Pig”, „Doctor Who” și „Thunderbirds”, a murit la vârsta de 99 de ani, după cum informează presa internațională.

Vedeta a fost cunoscută pentru că și-a exprimat vocea bunicului Porc în serialul animat Peppa Pig din 2004 până în 2021 și personajul Aloysius Parker din seria de aventuri de familie din anii 1960 Thunderbirds. În anii ’60 și ’70, Graham a fost și vocea mutantului Daleks Doctor Who.

Thunderbirds creatorul Gerry Anderson a confirmat moartea lui Graham pe X, vineri, 20 septembrie, printr-un omagiu emoționant: „Suntem incredibil de tristi să confirmăm dispariția legendarului David Graham. Vocea [of] Parker, Gordon Tracy, Brains și mulți alții. David a fost întotdeauna un prieten minunat pentru noi aici, la Anderson Entertainment. O să ne fie foarte dor de tine, David. Gândurile noastre sunt la prietenii și familia lui David”, a scris el pe Twitter.

A apărut în mai multe seriale

David Graham a apărut ca actor în două episoade din prima serie a serialului „Doctor Who”, dar a devenit mult mai cunoscut ca vocea dură și lipsită de emoții a Dalekilor.

Într-un interviu din în 2015, Graham a discutat despre cum a dezvoltat vocea pentru Doctor Who Daleks: „Am creat-o împreună cu Peter Hawkins, un alt actor de voce”, a spus el la presa la acea vreme. „Am adoptat acest stil staccato, apoi l-au alimentat printr-un sintetizator pentru a-l face mai sinistru.”

Cunoscut în special pentru munca sa vocală, Graham a devenit faimos prin interpretarea personajului Parker, majordomul lui Lady Penelope, în serialul de televiziune Thunderbirds din anii 1960. Vocea sa distinctivă și talentul său de a crea personaje memorabile i-au adus recunoaștere internațională.

În afară de Thunderbirds, Graham a avut o carieră diversificată care s-a întins pe mai multe decenii. De asemenea, a lucrat și pentru alte producții de animație, cum ar fi The Magic Roundabout. David Graham a fost considerat un pionier în arta dublajului și a influențat generații de actori vocali.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: