Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea filmului! Marele actor ne-a părăsit, la doar 56 de ani

Doliu în lumea filmului! Marele actor ne-a părăsit, la doar 56 de ani

GALERIE FOTO (2) Doliu în lumea filmului! Marele actor ne-a părăsit, la doar 56 de ani

Este doliu în lumea internațională a filmului, după ce unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului a plecat din această lume în mod tragic. Nimeni nu se aștepta la o asemenea dispariție, având în vedere că actorul avea doar 56 de ani și toată viața înainte. Anunțul trist a fost făcut de familie, care este și acum în stare de șoc.

A murit marele actor din „Harry Potter” și „Războiul stelelor”

Doliu în lumea fimului, după ce o mare vedetă s-a stins din viață în mod fulgerător. Celebrul actor era cunoscut pentru rolurile din „Star Wars” și „Harry Potter” și era foarte iubit de fanii acestor producții care vor rămâne în istorie. Acesta avea doar 56 de ani și nimeni nu se aștepta la o asemenea moarte, pentru că nu șe știa că ar fi bolnav.

Este vorba despre actorul britanic Paul Grant, care ne-a părăsit în mod fulgerător. Actorul s-a prăbușit brusc pe stradă, în zona unei gări din Londra, iar martorii aflați la fața locului în momentul producerii incidentului au sunat de urgență la salvare. La fața locului au ajuns medicii, care i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital, însă specialiștii au constatat decesul când au ajuns la spital.

Familia actorului este devastată

Anunțul trist al morții a fost făcut chiar de către fiica sa, care este complet devastată de când a primit vestea neagră. Tânăra își plânge tatăl și nu poate amdite că legenda filmului internațional nu mai este printre noi. Sophie a vorbit despre pierderea însemnată, dar nu a precizat cauza exactă a morții și a preferat să păstreze intimitatea în asemenea momente.

„Sunt devastată. Tatăl meu a fost o legendă în multe feluri. Întotdeauna a adus un zâmbet și râs pe fața tuturor”, a declarat fiica sa, Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani.

Grant a avut o mulțime de apariții în filme celebre, dar unele dintre cele mai interesante au fost cele din Star Wars și Harry Potter. În prima producție precizată , în Return of the Jedy, a jucat rolul unui Ewok, care i-a adus un succes considerabil. De asemenea, a jucat rolul unui spiriduș în adaptarea cinematografică a romanului Harry Potter și Piatra Filosofală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: