Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în lumea filmului! O actriță îndrăgită s-a stins subit la doar 32 de ani

Doliu în lumea filmului! O actriță îndrăgită s-a stins subit la doar 32 de ani

GALERIE FOTO (2) jacky oh

Doliu la Hollywood. A actriță de doar 32 de ani s-a stins din viață subit. Colegii de breaslă sunt șocați de moartea sa prematură și au transmis mesaje îndurerate.

Jacky Oh a murit la 32 de ani

Jacky Oh, fosta actriță din emisiunea de comedie de improvizație „Wild N’ Out”, a murit la vârsta de 32 de ani. Jacky Oh, cunoscută și sub numele real Jacklyn Smith, a debutat în industria divertismentului în anul 2014. Ea a fost partenera de lungă durată a lui DC Young Fly, o celebritate de pe platforma YouTube și fostă participantă în emisiunea „Wild N’ Out”. Cei doi aveau împreună trei copii, care acum vor crește fără mamă.

jacky oh
Jacky Oh

Potrivit publicației TMZ, Jacklyn Smith a încetat din viață miercuri în Miami. Cauza morții nu a fost dezvăluită public, conform informațiilor furnizate de CBS News, însă familia vedetei a solicitat discreție în aceste clipe extrem de dificile pentru ea.

Jacky era mama a trei copii

Într-un tweet de pe contul Wild N’ Out, un purtător de cuvânt al BET a numit-o „membră a familiei al cărei impact va fi pentru totdeauna prețuit și regretat”.
„Jacky Oh a fost o prietenă iubitoare și o colegă îndrăgită a distribuției Wild N’ Out de-a lungul a cinci sezoane”, a adăugat tweet-ul purtătorului de cuvânt. „Mai important, a fost o mamă extraordinară pentru trei copii frumoși. BET Media Group transmite sincere condoleanțe familiei Smith, DC Young Fly, B Simone, Nick Cannon și tuturor prietenilor care au iubit-o și au avut grijă de Jacky Oh în aceste momente dificile.”
Pe rețelele de socializare, Jacky Oh, împreună cu partenerul ei DC Young Fly, a împărtășit multe postări în care apar cele două fiice ale lor, Nova și Nala, precum și fiul lor, numit Prince, care s-a născut anul trecut. Din nefericire, micuții vor fi nevoiți să crească acum fără mamă.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: