Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea interlopă! Unul dintre cei mai influenți lideri de clan a făcut AVC şi a murit la un spital din București

Doliu în lumea interlopă! Unul dintre cei mai influenți lideri de clan a făcut AVC şi a murit la un spital din București

Doliu în lumea interlopă! Unul dintre cei mai influenți lideri de clan a făcut AVC şi a murit la un spital din București

Doliu în lumea interlopă!Unul dintre cei mai influenți lideri de clan a făcut AVC şi a murit la un spital din București, unde fusese adus cu elicopterul. Iată toate detaliile tragediei!

Unul dintre cei mai influenți lideri de clan a făcut AVC şi a murit la un spital din București

Lumea interlopă e în doliu după moartea lui Dumitru Buricea, cel mai influent lider al lumii interlope din Brăila. Acesta a fost transportat de urgență cu elicopterul la București, unde și-a dat ultima suflare pe un pat de spital, în urma unui AVC. Din păcate medicii nu l-au putut salva.

Dumitru Buricea s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, pe un pat de spital din București.

„Cel care e considerat ca fiind cel mai influent lider al lumii interlope din Brăila, ar fi suferit, la începutul acestui an, un accident vascular cerebral. Inițial, bărbatul a fost tratat la Spitalul Județean de Urgență, ulterior fiind transferat cu un elicopter la o unitate spitalicească Capitală”, relatează spynews.ro.

A murit Dumitru Buricea

Liderul interlopilor din Brăilița a devenit cunoscut opiniei publice „prin prisma participării la Revoluția din 1989. Atunci, Dumitru Buricea a primit titlul de “luptător cu rol determinat” în evenimentele sângeroase care au avut loc acum mai bine de trei decenii.

Dumitrel Buricea conducea Clanul Buricea împreună cu de fiul său, Marian Buricea, care, ăn ultima vreme a și preluat ștafeta, fiind personaj principal în multe dosare penale deschise de Poliție și Parchet”, ne mai explică sursa citată.

 

Sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: