Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea modei! A murit la doar 27 de ani. Colegii sunt în stare de șoc

Doliu în lumea modei! A murit la doar 27 de ani. Colegii sunt în stare de șoc

GALERIE FOTO (3) lumanare

Doliu în industria modei. Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la doar 27 de ani. Până în momentul relatării acestei știri nu se cunoaște cu exactitate care este motivul decesului lui Jeremy. Medicii legiști urmează să stabilească cauzele care au dus la decesul prematur al tânărului. Moartea lui Jeremy i-o șocat și întristat pe colegii de breaslă, care au luat cu asalt rețelele de socialiazare pentru a transmite mesaje de condoleanțe.

Jeremy colaborase cu nume mari din industria modei

Jeremy Ruehlemann, originar din New Jersey, Statele Unite ale Americii era o prezență constantă pe podiumuri. De-a lungul timpului, tânărul model a colaborat cu designeri celebri precum Christian Siriano, John Varvatos, Superdry, Perry Ellis şi mulţi alţii. În plus, el a pozat și pentru marile reviste.

Christian Siriano îl considera pe Jeremy una dintre sursele sale de inspirație, iar decesul acestuia i-a produs nespusă durere. Creatorul a fost printre primii care a transmis un mesaj legat de decesul modelului. „Nu am postat niciodată așa ceva, dar să pierzi un prieten care era un suflet atât de frumos este foarte greu. Acesta este pentru Jeremy, cel mai frumos bărbat care a oferit atât de multă dragoste tuturor celor pe care i-a întâlnit, fără nicio diferenţă”, au fost cuvintele creatorului.

jeremy
Jeremy a murit la doar 27 de ani

Supermodelul Lexi Wood, devastat de pierderea celui mai bun prieten

Și colegii de breaslă ai lui Jeremy au fost șocați de trecerea timpurie în neființă a modelului. Lexi Wood a scris un mesaj absolut sfâșietor în amintirea lui Ruehlemann. Lexi Wood îl considera pe Jeremy cel mai bun prieten pe care ar fi putut să-l aibă vreodată.

lexi wood
Lexi Wood deplânge moartea prietenului său bun

„Dacă m-aţi cunoscut vreodată, știţi cât de mult îl iubesc pe Jeremy. Nici măcar nu pot spune cât de magic a fost. L-am cunoscut pe Jeremy când aveam 15 ani, în ziua în care l-am cunoscut am știut că inima mea va fi plină pentru totdeauna, el era sufletul meu pereche, cel mai bun prieten, sprijinul meu, familia mea, lumina mea, dragostea mea, flacăra mea geamănă… Aș putea continua pentru că era atât de special. Dar cred că ceea ce era cel mai special la el a fost că îi făcea pe toți să se simtă speciali . Iubirea lui va curge veșnic prin această lume.”, a fost mesajul modelului Lexi Wood.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini