Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea muzicii! Legenda trupei AC/DC s-a stins din viață

Doliu în lumea muzicii! Legenda trupei AC/DC s-a stins din viață

Bateristul australian Colin Burgess, membru original al trupei de hard rock AC/DC la începutul anilor 1970, a murit, a confirmat trupa pe conturile sale de socializare. Avea 77 de ani.

A murit una dintre legendele trupei AC/DC

Colin Burgess, bateristul original al celebrei trupe rock AC/DC, a murit. Anunțul a fost făcut sâmbătă. Avea 77 de ani.

Foarte trist să aud de moartea lui Colin Burgess. A fost primul nostru baterist și un muzician foarte respectat. Amintiri fericite, rock în pace Colin”, a spus trupa într-un omagiu pe rețelele de socializare.

Cauza morții nu a fost furnizată încă.

Cine a fost Colin Burgess

Colin Burgess era originar din Australia și a fost printre primul grup de membri ai trupei alături de solistul Dave Evans, Angus Young, Larry Van Kriedt și Malcom Young, potrivit Deadline. A cântat pe single-ul de debut al trupei, „Can I Sit Next to You, Girl?”

Colin Burgess a fost recrutat în noiembrie 1973 pentru a ajuta la formarea AC/DC cu Malcolm Young la chitara ritmică și fratele său Angus la chitara principală, solistul Dave Evans și basistul Larry Van Kriedt.

Trupa l-a concediat pe Burgess în februarie 1974, acuzându-l că este beat pe scenă; a spus mai târziu că cineva i-a bătut băutura. A fost urmat de o succesiune de toboșari și a fost înlocuit cu unul timp de câteva luni în 1975.

Înainte de AC/DC, Burgess a cântat cu grupul rock australian Masters Apprentices, care a fost inclus în Australian Recording Industry Association Hall of Fame în 1998.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: