Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea sportului! O fostă jucătoare de volei s-a stins din viață la numai 46 de ani

Doliu în lumea sportului! O fostă jucătoare de volei s-a stins din viață la numai 46 de ani

Comunitatea sportivă se află în doliu, marcând trecerea în neființă a unei distinse foste jucătoare de volei, Ruxandra Dumitrescu. Duminică seara, pe 3 martie, la vârsta de doar 46 de ani, lumea sportului a pierdut o adevărată valoare, atât pe plan național, cât și internațional.

Anunțul trist a fost împărtășit de Federația Română de Volei printr-o postare emoționantă pe Facebook, semnalând plecarea prematură a acestei talentate sportive.

A murit Ruxandra Dumitrescu

Ruxandra Dumitrescu, care a reprezentat cu mândrie atât România, cât și Grecia în competițiile de volei, și-a dedicat ultimii ani vieții de antrenor, contribuind la formarea viitoarelor talente la clubul privat Alpha Volleyball din Sibiu. Revenirea ei în România, după o carieră internațională impresionantă, subliniază pasiunea neclintită pentru sport și dorința de a împărtăși din experiența acumulată noilor generații.

Pierderea Ruxandrei Dumitrescu este o lovitură grea pentru lumea sportului, întrucât ea reprezenta nu doar o fostă jucătoare de volei de excepție, ci și o antrenoare dedicată, care a pus bazele pentru viitoarele talente ale României în volei. Dedicația și pasiunea ei pentru sport și pentru formarea tinerelor speranțe rămân un exemplu și o inspirație pentru toți cei care au cunoscut-o sau au auzit de realizările ei.

”O veste groaznică în voleiul feminin românesc! Duminică seara, la doar 46 de ani, ne-a părăsit Ruxi Dumitrescu, o fostă mare jucătoare care a evoluat atât pentru naţionala României, cât şi pentru cea a Greciei”, se arată în mesajul postat de Federația Română de Volei.

A avut parte de o viață încercată

Viața personală a Ruxandrei Dumitrescu a fost la fel de plină de realizări remarcabile, aceasta fiind căsătorită cu Alexandros Nikolaidos, un sportiv grec de taekwondo cu un palmares impresionant. Ruxandra a împărtășit viața nu doar cu un partener devotat, dar și cu un campion care a inspirat prin performanțele sale. Alexandros Nikolaidos, renumit pentru succesele sale în arena olimpică, a fost vicecampion olimpic în 2004 și a reușit să repete această performanță și în 2008, când a avut onoarea de a purta torța olimpică. Din păcate, acesta a decedat cu un an și jumătate în urmă, lăsând un gol imens în inimile celor dragi.

Cuplul a lăsat în urma lor un fiu, Filip Nikolaidis, moștenind un impresionant patrimoniu sportiv și uman. Filip poartă cu el nu doar amintirea realizărilor părinților săi, dar și spiritul lor luptător și dedicarea față de excelență în sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: