Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în PSD. Ovidiu Natea, fost prefect de Mureș și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, s-a stins din viață. „A plecat după o prelungă suferință”

Doliu în PSD. Ovidiu Natea, fost prefect de Mureș și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, s-a stins din viață. „A plecat după o prelungă suferință”

GALERIE FOTO (2) Ovidiu Natea a murit

Ovidiu Natea, fost prefect de Mureș și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a murit la vârsta de 84 de ani. Acesta a fost un membru important al PSD.

Ovidiu Natea, fost prefect de Mureș și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, s-a stins din viață

Ovidiu Natea a murit la 84 de ani. Fost membru al Partidului Social Democrat, el a fost deputat de Mureș în Parlamentul României unde a activat în cadrul Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă. De asemenea, a ocupat și funcția de prefect al județului Mureș între anii 1996 și 2003-2004. În perioada 2000-2001, a deținut funcția de deputat de Mureș în Parlamentul României.

Cei care l-au cunoscut au lăsat mesaje pe Facebook. L-au descris în câteva cuvinte și au transmis familiei condoleanțe.

„Am conlucrat de-a lungul timpului excelent cu Ovidiu Natea. Drumurile vieții ni s-au intersectat benefic în administrația publică și în politică. Un om deosebit, pozitiv, energic, cu o privire pătrunzătoare, de un albastru iscoditor, tăios, care impunea respect din start. (…) A plecat către Dumnezeu după o prelungă suferință care l-a îndepărtat de viața publică”, a scris politicianul Marius Pașcan.

„Ovidiu Natea, fost prefect de Mureș și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, ne-a părăsit astăzi. Odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a mai transmis cineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini