Redactia.ro
Home » Știri » DOLIU în presa din România! Jurnalistul Dan Medișanu a trecut în neființă

DOLIU în presa din România! Jurnalistul Dan Medișanu a trecut în neființă

Durere fără margini pentru presa din România. S-a stins din viață celebrul jurnalist Dan Medișanu. Problemele de sănătate au fost motivul pentru care acesta a trecut în neființă.

Dan Medișanu a murit! Care a fost motivul

Presa din România îl plânge pe Dan Medișanu. O colegă de-a sa de breaslă anunțat trecerea în neființă a jurnalistului . Dan Medișanu suferea de o boală gravă și necruțătoare și era internat la Londra.

Într-una dintre primele vizite pe care i le-am făcut lui Dan Medișanu la spital, aici, la Londra, probabil pe 15 sau 16 octombrie, am vrut să îi duc trandafirii aceștia din poză, dar nu m-au lăsat să intru cu ei în rezerva de la terapie intensivă unde era conectat la perfuzii. Dar i-am spus că i-am adus flori, i le-am descris, iar el s-a bucurat rugându-mă să le iau acasă și să aprind lângă ele o lumânare pentru părinții lui, Gavrilă și Ana.

Mi-am notat numele lor, ca să îi pomenesc cum se cuvine. Așa am făcut, iar peste câteva zile am pus florile pe masa din grădină. Mi se păreau cumplit de triste și le-am exilat afară unde, însă, nu s-au mai ofilit. Așa arată și azi, parcă abia culese.

Azi, în ziua în care Dan s-a reîntâlnit cu părinții lui. Probabil că abia de mâine vor începe să se ofilească. Ultimul lucru pe care mi l-a spus Dan a fost “Te iubesc”. “Și eu te iubesc”, i-am răspuns. Dan Medișanu. 19 Ianuarie 1964- 2 noiembrie 2023”, a scris jurnalista.

Cine este Dan Medișanu

Dan Medișanu a fost un ziarist cu o experiență vastă de peste 20 de ani în presa scrisă. El și-a desfășurat activitatea în cadrul unor publicații de prestigiu, în calitate de redactor la Departamentul Monden, printre care se numără cotidianele „Național” și „Evenimentul Zilei”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: