Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în sport. Doru Ghimeș, un cunoscut voleibalist, a murit la 39 de ani

Doliu în sport. Doru Ghimeș, un cunoscut voleibalist, a murit la 39 de ani

Doliu în sport. Doru Ghimeș, un cunoscut voleibalist, a murit la 39 de ani

Doru Ghimeș a murit la doar 39 de ani. El a fost component al echipelor Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, „U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt (Germania).

Doliu în sport. Doru Ghimeș, un cunoscut voleibalist, a murit la 39 de ani

Federaţia Română de Volei a anunțat moartea lui Doru Ghimeș.

„Lumea voleiului este din nou în doliu! Cu mare durere anunțăm trecerea în neființă, la doar 39 de ani, a lui Doru Ghimeș, fost component al echipelor Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în această vară pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naționale”, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Volei.

Sportivul de 39 de ani locuia în Bocholt, Germania, după cum reiese de pe pagina lui de Facebook. Era însurat și avea doi copii. Săritor, empatic și altruit, așa este descris de reprezentații Federației.

„Originar din Constanța, Doru Ghimeș a fost unul dintre cei mai compleți voleibaliști ai generației sale, îmbinând perfect prestațiile excepționale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul național, dar a câștigat și multe alte turnee interne sau internaționale. Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci și un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap și cărora le dedica tot timpul liber. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!”, a mai scris forul voleibalistic.

🖤 E o zi tristă pentru iubitorii voleiului din România și din afara lui: unul dintre jucătorii care activau în primele două sezoane pe prima scenă ale CS Arcada Galați a trecut neașteptat de repede în lumea de dincolo”, a transmis C.S. Arcada Galați.

Doru Ghimeș a postat în urmă cu cinci zile, pe Facebook, o fotografie cu copiii lui.

Cei care îl apreciau pe sportiv au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe. „Mare păcat de tinerețea lui, de copii rămași fără tată, de părinții lui condoleante familiei să depășească momentul despărțirii! DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, „E cumplit si neverosimil! Bietii copilasi au ramas fara tatic. Sotiei, parintilor, in afara de secul condoleante, le trimitem lacrimile noastre! Drum bun la stele, Dorule!😓😥😥” – sunt doar câteva dintre mesaje.

Doliu în sport. Doru Ghimeș, un cunoscut voleibalist, a murit la 39 de ani
Foto: Facebook/ Ghimes Doru
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: