Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în televiziune! S-a stins din viață un jurnalist cunoscut în domeniul politicii externe

Doliu în televiziune! S-a stins din viață un jurnalist cunoscut în domeniul politicii externe

GALERIE FOTO (2)

Unul dintre jurnaliștii români cu cea mai lungă carieră a părăsit această lume. Victor Ionescu, un istoric și analist politic de marcă, a petrecut mulți ani la Televiziunea Română. Colegii săi și toți cei care l-au cunoscut își exprimă profundele regrete.

Doliu în televiziune

În data de miercuri, 6 iunie 2023, Victor Ionescu, un jurnalist de știri externe, a încetat din viață la vârsta de 74 de ani. El și-a dedicat mulți ani carierei sale la Televiziunea Română, unde a fost responsabil de realizarea emisiunilor de actualitate internațională. Pe lângă activitatea sa de jurnalist, Victor Ionescu a avut un impact semnificativ în ajutarea tinerilor să-și urmeze visele în domeniul media. Încă din anul 1990, el a devenit un mentor pentru cei interesați să învețe secretele televiziunii, iar unii au reușit să-și construiască cariere de succes datorită sprijinului și dorinței sale de a-i ajuta pe ceilalți.

Victor Ionescu a murit la 74 de ani

Colegii din TVR au fost cei care au făcut tristul anunț:

„Fostul nostru coleg, Victor Ionescu, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de politică externă, a decedat. Avea 74 de ani. Istoric și analist politic, Victor Ionescu a lucrat decenii la rând la televiziunea publică și a realizat emisiuni de actualitate internațională. De asemenea, a format tineri jurnaliști în domeniul afacerilor externe. Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis reprezentanții Televiziunii Române.

În anul 1972, Victor Ionescu, proaspăt absolvent al Facultății de Istorie de la Universitatea din București, se pregătea să își înceapă cariera în domeniul cercetării. Cu toate acestea, destinul avea să-i ofere o altă direcție. Victor Ionescu, un jurnalist cu o vastă experiență în domeniul televiziunii, avea să participe la un concurs pentru a se alătura echipei de știri externe, alături de unul dintre cei mai respectați profesioniști ai presei vremii: Eugen Preda. După anul 1990, Victor Ionescu a devenit el însuși unul dintre cei mai talentați și apreciați jurnaliști români, reprezentând un model pentru generațiile actuale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: