Redactia.ro
Home » TV » Doliu la Insula Iubirii. Prezentatoarea emisiunii s-a sinucis

Doliu la Insula Iubirii. Prezentatoarea emisiunii s-a sinucis

GALERIE FOTO (2)

Doliu la Insula Iubirii. Fanii uneia dintre cele mai iubite emisiuni din lume sunt in stare de șoc. Prezentatoarea TV Caroline Flack a fost găsită fără suflare. 

 

Din primele informații, femeia de 40 de ani a fost gasită în apartamentul ei din estul Londrei, chiar de Ziua Indragostiților.  Caroline era una dintre cele mai cunoscute vedete din Marea Britanie. Ea a fost prezentatoarea emisiunii Insula Iubirii începând din 2015,  până anul trecut în decembrie când a fost pusă sub acuzare pentru agresiune. Incidentul care i-a încheiat cariera s-a produs în propria casă, iar acuzatorul a fost chiar iubitul ei. Tanărul de 27 de ani a reclamat că l-ar fi lovit. Procesul urma să înceapă în luna martie.

Doliu la Insula Iubirii. Prezentatoarea emisiunii s-a sinucis

Imediat după  ce avocatul familei a confirmat moartea vedetei, Lewis Burton, fostul ei iubit a publicat un mesaj emotionant: ” Inima mea este frântă. Între noi a fost ceva special. Sufăr foarte mult…”.

 

Caroline Flack era coprezentatoare și la „X Factor” și câștigase în 2014 un concurs televizat de dans.  Familia vedetei a cerut ca măcar în aceste momente intimitatea să le fie respectată.

 

 

 

Loading...