Redactia.ro
Home » Știri » Doliu mare la Pro TV. S-a stins din viață unul dintre cei mai vechi oameni ai trust-ului

Doliu mare la Pro TV. S-a stins din viață unul dintre cei mai vechi oameni ai trust-ului

GALERIE FOTO (2) Doliu uriaș în lumea sportului! A fost primul om din lume care a stabilit un record uluitor

Trust-ul Pro TV a primit o veste foarte tristă pe data de 4 iunie 2023, când s-a aflat că unul dintre cei mai vechi oameni ai companiei s-au stins din viață. Cea care a făcut anunțul trist a fost chiar Nuami Dinescu, o actriță care a luat parte la multe producții semnate de Ruxandra Ion.

Tristețea este tot mai mare, deoarece bărbatul care a decedat era foarte bun prieteni cu actorii și cu regizorii din platouri. Acesta a adus mereu zâmbetul pe buzele colegilor și a reușit să se integreze cu succes în echipă fără să creeze probleme.

Doliu la Pro TV

Marius, unul dintre cameramanii care au făcut istorie de-a lungul timpului la Pro TV, s-a stins din viață duminică. Vestea a fost confirmată pe rețelele de socializare de către o fostă colegă, ce și-a exprimat public regretele. Foca, așa cum îl știau toți, a reușit să impresioneze prin simplitatea sa și prin modul calm de a rezolva problemele care apăreau.

Nuami Dinescu a vorbit cu sinceritate despre experiența pe care a trăit-o alături de Marius și despre pasiunea sa. Bărbatul a reușit să capteze momente de-a dreptul memorabile pentru postul de televiziune, oferind un conținut impecabil de fiecare dată când avea ocazia.

Marius, cameramanul de la Pro TV care a murit
Marius, cameramanul de la Pro TV care a murit

Mesajul lui Nuami Dinescu

Nuami Dinescu a rememorat cu multă emoție câteva amintiri care o legau de Marius, împărtășind asta și cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Actrița își amintește cum îl alerga prin platou pe colegul ei cu o lămâie, deoarece acesta nu suporta deloc mirosul sau gustul.

„Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind niște biscuiți cărora le făceam reclamă, era ca un copil mare și bun. Niciodată ranchiunos, blând și respectuos și timid. Îl chema Marius, dar noi îi ziceam Foca. Focuța. Noi eram fericiți și râdeam cu Foca, era bun și tonic și coleg desăvârșit.

Știu că timpul trece peste noi toți, încerc să înțeleg mereu când pleacă cineva încerc, dar uite, nu-mi iese. Doar lacrimi și adânci păreri de rău pentru un om bun de care era încă nevoie pe aici. Să te odihnești în pace, dragă Marius. Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost în viață”, a transmis actrița Nuami Dinescu pe pagina de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: