Redactia.ro
Home » Știri » Doliu pentru Jon Bon Jovi. A murit mama artistului

Doliu pentru Jon Bon Jovi. A murit mama artistului

Carol Bongiovi, mama lui Bon Jovi. Foto: Facebook

Carol Bongiovi, mama celebrului cântăreț și actor Jon Bon Jovi, a trecut în neființă la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă o durere imensă în sufletul fiului său și al familiei. Moartea ei a fost anunțată de Jon Bon Jovi printr-un mesaj sfâșietor postat pe rețelele de socializare, în care artistul și-a exprimat profunda tristețe și recunoștință față de mama sa.

Un mesaj emoționant din partea lui Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi a anunțat decesul mamei sale, Carol Bongiovi, pe data de 9 iulie 2024. Cauza exactă a morții nu a fost dezvăluită, însă se știe că aceasta și-a dat ultima suflare pe patul de spital, la Monmouth Medical Center din Long Branch, New Jersey. Jon Bon Jovi a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a elogiat spiritul puternic al mamei sale și influența pe care aceasta a avut-o asupra familiei.

„Mama noastră a fost o forță de luat în considerare; spiritul și atitudinea ei au modelat această familie. Ne va fi foarte dor de ea”, a scris Jon Bon Jovi, în vârstă de 62 de ani, în mesajul său. Carol Bongiovi a fost cunoscută nu doar ca mama unui star internațional, ci și ca fondatoare a fan clubului trupei Bon Jovi, având un rol semnificativ în cariera muzicală și actoricească a fiului său.

Contribuția lui Carol Bongiovi la cariera fiului său

Carol Bongiovi a avut un impact major asupra carierei lui Jon Bon Jovi, încurajându-l de mic să urmeze drumul muzicii. Îl punea adesea în fața unei oglinzi și îl îndemna să se comporte ca un adevărat artist, un exercițiu pe care Jon și-l amintește cu drag și recunoștință. „Ceea ce am primit de la părinții mei a fost capacitatea de a transforma visul în realitate. Chiar dacă nu erai cu adevărat bun în meseria ta, dacă credeai că ești, puteai lucra la ea”, a spus Jon Bon Jovi într-un interviu din 2020 pentru Big Issue.

În clipul pentru piesa „Story of Love” din 2021, Jon Bon Jovi a cântat în fața unui mare portret alb-negru cu părinții săi pe când erau tineri, versurile piesei făcând referire la longevitatea căsniciei lor și la influența lor asupra sa. Carol Bongiovi și soțul ei, John Bongiovi, au fost susținători neclintiți ai fiului lor, insuflându-i încrederea necesară pentru a-și urma visurile.

Moștenirea lăsată de Carol Bongiovi

Carol Bongiovi nu a fost doar mama lui Jon Bon Jovi, ci și mama a doi alți fii, Anthony și Matthew, și bunica a opt nepoți. Ea a fost o prezență constantă și susținătoare în viața copiilor și nepoților săi, lăsând în urma sa o moștenire de dragoste și încurajare. Rolul ei în familie și în viața fiului său celebru este unul de necontestat, iar amintirea ei va rămâne vie în inimile celor care au cunoscut-o și iubit-o.

Jon Bon Jovi a subliniat într-un alt mesaj cât de mult însemna mama sa pentru el și pentru familia lor. „Mama noastră a fost o femeie puternică și inspirată, care a modelat nu doar viața mea, ci și a fraților mei și a copiilor noștri. Vom păstra mereu în inimile noastre amintirea ei și valorile pe care ni le-a insuflat”, a scris artistul.

Această pierdere a fost resimțită profund nu doar de familie, ci și de fanii trupei Bon Jovi, care și-au exprimat condoleanțele și sprijinul pentru Jon și familia sa în aceste momente dificile. Moartea lui Carol Bongiovi marchează sfârșitul unei ere pentru familia Bon Jovi, dar moștenirea ei va continua să trăiască prin muzica și valorile pe care le-a inspirat în fiul său și în ceilalți membri ai familiei.

Pierdere imensă pentru Bon Jovi

Carol Bongiovi, mama legendarului Jon Bon Jovi, a lăsat în urma sa o moștenire de dragoste, putere și inspirație. Sprijinul și încurajările sale au jucat un rol crucial în cariera fiului său, contribuind la succesul și realizările acestuia. Jon Bon Jovi și-a exprimat durerea și recunoștința față de mama sa într-un mesaj emoționant, subliniind impactul semnificativ pe care aceasta l-a avut asupra vieții sale și a întregii familii.

Pierderea ei este resimțită nu doar de familie, ci și de numeroșii fani ai trupei Bon Jovi, care au oferit sprijin și condoleanțe. Carol Bongiovi va fi amintită ca o femeie puternică și iubitoare, care a lăsat o amprentă de neșters în inimile celor care au cunoscut-o și iubit-o. Moștenirea ei va continua să trăiască prin muzica și valorile pe care le-a inspirat în fiul său și în ceilalți membri ai familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: