Redactia.ro
Home » Știri » Doliu uriaș. Fiica unui celebru afacerist din România a murit la doar 19 ani

Doliu uriaș. Fiica unui celebru afacerist din România a murit la doar 19 ani

GALERIE FOTO (2)

Tragedie uriașă în familia unui celebru afacerist din România. Fiica patronului celor mai cunoscute restaurante din Focșani a murit la doar 19 ani, la București.

Fiica de 19 ani a omului de afaceri Eyup Bozkus, patronului restaurantelor Dogan și Tepte Steak House din Focșani, a murit la București, în cursul zilei de sâmbătă.

Melissa Bozkus era studentă la Facultatea de Istorie din cadrul Universității din București.

Pe pagina de Facebook a mamei sale, Laura Bozkus – Laura Panaite, care a postat o imagine cu doliu, au curs râu mesajele de condoleanțe ale apropiațiilor și prietenilor virtuali ai familiei, potrivit Monitorul de Vrancea.

„Ce poți să spui unor părinți și frate să le alini durerea? E prea greu! Drum lin la îngeri, Melissa, copil frumos și bun! Dumnezeu să vă dea putere, să vă întărească! Condoleanțe!”

„Nu-mi pot să cred Laura ce pot să aud. Dumnezeu să-ți dea putere să treci peste această tragedie a vieții tale. Știu că aceste cuvinte nu te ajută cu nimic, ce pot să mai spun că am rămas fără cuvinte. Sincere condoleanțe și drum liniștit la îngeri scumpei tale fetițe pe care o adoram, putere să îți dea Dumnezeu!”

„Nuuuuu! Nu se poate!!! Nu pot crede așa ceva! Draga noastră Melissa! Doamne, spuneți că nu este adevărat!

Nu sunt cuvinte …Dumnezeu să o ierte, iar vouă, multa putere, Laurica!”

Proetenii virtuali au fost șocați la rândul lor de moartea fulgerătoare a tinerei de doar 19 ani.

”Nu cred că este durere mai mare decât aceasta. În firea lucrurilor nu este ca părinții sa și îngroape copii, dar Dumnezeu are planurile Lui cu fiecare. Să vă dea Dumnezeu putere să reușiți să treceți și peste această încercare din viața voastră. Corul îngerilor s-a îmbogății cu încă un înger care vă va veghea de sus. Condoleanțe dragii mei”–L.O.

”E mai mult decât dureros, e inexplicabil și e foarte greu să îți găsești puterea să treci peste această grea încercare, Laura, dar mă rog Lui Dumnezeu să te întărească și să îți dea puterea necesară să înduri acest necaz ! Sunt cu sufletul alături de tine! Condoleanțe și regrete sincere!”-J.D.

”Nu ne putem exprima în cuvinte tragedia prin care treceți. Suntem profund îndurerați pentru voi. Ne pare infinit de rău că nu putem fi alături de voi fizic.Dumnezeu să o ierte.”-D.P.

”Doamne ce durere!Dumnezeu să o ierte și multă putere familiei!Vă suntem alături sufletește oameni dragi!”-C.N.

”La o astfel de durere eu nu-mi găsesc cuvintele! Sper sa fii tare, puternică dragă verisoara! Te îmbrățișez cu drag ,iar îngerașului tău drum lin la ceruri!”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe primite de mama fetei de doar 19 ani, care s-a stins mult prea devreme.

Fratele Melissei, Dogan Bozkus, a postat în cursul zilei de sâmbătă un mesaj prin care își exprimă durerea fără margini față de tragedia care a lovit familia.

Nici presa locala, nici prietenii din mediul online ai familiei nu au menționat care este cauza decesului în cazul Mellisei, tânăra care s-a stins la doar 19 ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini