Redactia.ro
Home » Știri » Doliu uriaș în lumea artistică din România. A murit celebra balerină Mariana Popa

Doliu uriaș în lumea artistică din România. A murit celebra balerină Mariana Popa

Doliu uriaș în lumea artistică din România. S-a mai stins o stea a scenei românești, care a încântat sufletele românilor de mai bine de 40 de ani.

Durere fără margini pentru lumea artistică din România, după anunțul teribil că încă o stea s-a stins. Era una dintre cele mai grațioase apariții feminine din toată țara.

Mariana Popa a fost una dintre cele mai longevive balerine din România, care și-a încântat publicul timp de 40 de ani.

A murit celebra balerină Mariana Popa

Mariana Popa, cea mai cunoscută balerină de la Teatrul Alexandru Davila din Pitești, a murit la vârsta de 72 de ani.

Mariana Popa a încântat publicul cu grația ei zeci de ani, celebra ballerina bucurându-se de o carieră de aproximativ 40 de ani pe scenă.

Anunțul trecerii în neființă a celebrei balerine a fost făcut de colegii săi de scenă.

Mariana Popa, 40 de ani pe scenă

”Cu profund regret, colectivul Teatrului Alexandru Davila anunță trecerea în neființă a doamnei Mariana Popa, născută la 10 octombrie 1949.

În cei peste 40 de ani de carieră, Mariana Popa a făcut parte din colectivul teatrului, activând atât în corpul baletului în spectacole precum: “Stelele Piteștiului”, “Cântăm bucuria vieții”, “Do-Re-Mi și va mai fi”, “Zâmbete pe portativ”, dar și ca actriță în: “Lambada tinereții”, “Umor sponsorizat”, “Toată lumea mulțumită”, “Bunica nu se mai mărită”, și multe altele.

A lucrat alături de regizori precum Constantin Zărnescu, Alexandru Darian, Livio Belegante și de coregraful Dorin Oancea”, a mai menționat în postarea de pe Facebook cei de la Teatrul Alexandru Davila.

Născută pe 10 octombrie 1949, Mariana Popa a fost balerina cu cea mai lungă carieră dintre artiştii  care au activat  la secţia de estradă a Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, secţie înfiinţată pe data de 1 noiembrie 1958 şi care a debutat cu piesa „Prima seară, primul cântec” de Mircea Răţescu şi Constantin Zărnescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: