Redactia.ro
Home » Știri » Doliu uriaș în România, s-a mai stins o stea. Artistul Ioan Berci a murit la doar 54 de ani

Doliu uriaș în România, s-a mai stins o stea. Artistul Ioan Berci a murit la doar 54 de ani

Este din nou doliu uriaș în România, s-a mai stins o stea! Artistul Ioan Berci a murit la doar 54 de ani. Vestea dureroasei despărțiri a fost dată de fiica lui Dumitru Fărcaș, iar colegii de bleaslă îl plâng pe cel cu care au împărțit ani buni scena, plecat mult prea devreme dintre noi.

Fiica lui Dumitru Fărcaș a dat vestea, în mediul online, că marele artist popular Ioan Berci a murit la doar 54 de ani. mediul online. La aflarea cuplitului anunț, colegii de scenă au rămas șocați, fiindcă nimeni și nimic nu prevestea tragedia. Deocamdată, cauza decesului artistului Ioan Berci nu este cunoscută.

Artistul Ioan Berci a murit la doar 54 de ani

Nimeni nu ar fi știut că îndrăgitul artist Ioan Berci să fu avut probleme grave de sănătate. Cu toate acestea, fiica lui Dumitru Fărcaș, Andreea Fărcaș, a postat tragicul anunț pe Facebook.

Andreea Fărcaș a transmis condoleanțe familiei și a ținut să rememoreze amintirile pe care le avea cu artistul, amândoi fiind elevii aceluiași liceu de muzică.

Andreea Fărcaș l-a numit pe Ioan Berci a fost un model de omenie, mândrie și bun-simț, pe care ”l-a rugat” să îi transmită salutări în Ceruri și tatălui ei, Dumitru Fărcaș, decedat pe 7 august 2018.

Printre artiștii îndurerați de moartea lui Ioan Berci, care a murit la doar 54 de ani, se numără și Vlăduța Lupău. Artista a postat un mesaj emoționant.

„Mult prea devreme ne-a părăsit marele maestru Ioan Berci veșnică pomenire! Un om și artist desăvârșit Condoleanțe familiei!’, a transmis și Vlăduța Lupău.

Ioan Berci,  cel mai iubit taragotist

Ioan Berci s-a născut la Groși și a fost membru al colectivului profesoral al CMST, dar și profesor. Artistul a fost a fost cel mai iubit taragotist din România, fiind profesor de oboi si taragot la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduta” Cluj-Napoca.

Profesorul Ioan Berci a înființat clasa de taragot a Colegiului de Muzică „Sigismund Toduta”, care a dat deja ţării câteva nume consacrate în muzica populară românească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: