Redactia.ro
Home » Știri » Doliu uriaș pentru Adriana Bahmuțeanu. Mesajul sfâșietor postat de vedeta Tv: ”Aș fi vrut să mai traiești puțin”

Doliu uriaș pentru Adriana Bahmuțeanu. Mesajul sfâșietor postat de vedeta Tv: ”Aș fi vrut să mai traiești puțin”

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente cumplite. În urmă cu puțin timp, tatăl vedetei s-a stins din viață. Fosta soție a lui Silviu Prigoană este devastată de durere. A postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente grele pentru oricine. Și-a pierdut pentru totdeauna părintele. A anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul său oficial de Facebook.

Doliu uriaș pentru Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a scris un mesaj extrem de emoționant pentru tatăl ei, de la care și-a luat adio pentru ultima oară. I-a mulțumit tatălui ei pentru că i-a dat viață și pentru că i-a fost model din toate punctele de vedere. A rememorat cele mai frumoase momente pe care le-a trăit alături de părintele ei.

În mesajul sfâșietor, fosta soție a lui Silviu Prigoană a mărturisit că este convinsă de faptul că tatăl ei a fost mândru de ea până în ultima secundă. Totodată, vedeta Tv a spus și că regretă toată durerea pe care a simțit-o părintele ei. Îi pare rău și pentru toate nedreptățile de care a avut parte.

Mesajul Adrianei Bahmuțeanu pentru tatăl ei

”As fi vrut sa mai traiesti putin, sa mai stam de vorba, sa mai bem un vin, tu sa faci un rebus, sa ne veselim… Drum lin in Marea Trecere, draga tata! Iti multumesc pentru ca mi-ai dat minunatul dar care se numeste Viata, pentru tot ce m-ai invatat, pentru sustinere si pentru ca m-ai ales sa iti fiu fiica!!!

Stiu ca ai fost mandru de mine. De tot ceea ce am preluat de la tine-rezilienta, onestitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, modelul autodidact care mi-a folosit in viata! Imi pare rau pentru toata suferinta pe care ai indurat-o, pentru toata durerea pe care ai simtit-o, pentru toate nedreptatile pe care le-ai trait dar stiu ca acolo, in lumea fara durere si intristare ti-ai gasit in sfarsit Pacea!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, în încheierea mesajului pentru tatăl ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: