Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa a spart pușculița pentru cea mai recentă achiziție din garaj! Cum arată bolidul care costă cât un apartament din București

Dorian Popa a spart pușculița pentru cea mai recentă achiziție din garaj! Cum arată bolidul care costă cât un apartament din București

dorian popa lamborghini

Dorian Popa este în al nouălea cer de fericire! După șase luni lungi în care a așteptat să urce la volanul mașinii de lux pe care a comandat-o, așteptarea a luat sfârșit, iar rezultatul final întrece orice așteptare. Artistul a muncit din greu pentru a-și permite această bijuterie pe patru roți pentru care a plătit aproximativ 300.000 de euro, cât un apartament în Capitală.

Dorian Popa, cadou extrem de costisitor. Cât a plătit pentru cea mai nouă achiziție din garaj

Așa cum ne-am obișnuit deja, Dorian Popa este extrem de activ pe rețelele de socializare și nu se ferește să prezinte fanilor amănunte din viața sa. De această dată, solistul a simțit nevoia să se mândrească cu noua achiziție, un autoturism marca Lamborghini. Deși inițial plănuia să aloce 200.000 de euro pentru cumpărarea acesteia, iată că bugetul a fost unul variabil. iar în final Dorian a scos din bancă aproape 300.000 de euro. El a beneficiat și de o mică reducere din partea celor de la Lamborghini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

„Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde ma uitam depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place” , a dezvăluit Dorian Popa despre bolidul achiziționat din Italia.

Dorian Popa a primit un cadou din partea celor de la Lamborghini

Cei de la Lamorghini au fost înțelegători cu Dorian Popa și i-au făcut un cadou la care nu s-ar fi așteptat. Este vorba despre o mică reducere, cât și despre permisiunea de a filma câteva cadre în cadrul renumite companii. Desigur, nu prea multe pentru că Lamorghini pune mare preț pe discreție și confidențialitate.

„Mașina nouă are o poveste specială pentru că cei de la Lamborghini au apreciat faptul că sunt o persoană publică și mi-au oferit pachetul cadou la prima achiziție, care presupune o vizită la prima fabrică de Lamborghini din lume, în Bologna, unde este și produsă mașina mea, a povestit Dorian Popa, conform Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini