Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, nouă melodie alături de Cheluțu. Surpriza uriașă pentru fani, artistul vrea să rupă topurile. VIDEO

Dorian Popa, nouă melodie alături de Cheluțu. Surpriza uriașă pentru fani, artistul vrea să rupă topurile. VIDEO

Dorian Popa și Cheluțu au pregătit o nouă surpriză uriașă pentru fanii artistului și al câinelui fenomen al momentului! După ce au dat lovitura cu prima piesă împreună, artistul a anunțat lansarea unei noi colaborări de senzație!

Dorian Popa face ce face și își surprinde fanii cu o nouă melodie alături de Cheluțu.

Dorian Popa, nouă melodie alături de Cheluțu

După ce la sfârșitul lunii august 2020 a cucerit tot Internetul cu piesa „Înoată Cheluțu”, hitul care s-a clasat imediat pe locul 1 în trending și are peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube în prezent, Dorian Popa și câinele lui Cheluțu revin cu o nouă melodie.

„Cheluțu cu Brăduțu” este noua senzație a Internetului ce îi are în prim plan pe Dorian Popa și Cheluțu.

Versurile melodiei „Cheluțu cu Brăduțu” au fost scrise de Dorian Popa și Liviu Teodorescu. De partea muzicală s-au ocupat Liviu Teodorescu, Ionuț Vasilache și Dorian Popa.

Piesa a fost postată pe YouTube în dimineața zilei de 10 decembrie. În doar două ore, noua melodie a lui Dorian Popa și Cheluțu a strâns peste 100.000 de vizualizări. De această data, Dorian Popa și Cheluțu și-au surprins fanii cu o piesă de sezon, dedicată sărbătorilor.

Melodia „Cheluțu cu Brăduțu” a fost o surpriză uriașă pentru fanii lui Dorian Popa. Urmăritorii lui Cheluțu și-au exprimat dorința de a-i mai vedea pe cântăreț și pe câinele lui într-o nouă ipostază, după succesul cu prima colaborare dintre cei doi. Așadar, așteptarea a luat sfârșit, iar urmăritorii lui Cheluțu au o nouă piesă pentru playlistul de sărbători

Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, în trending pe Youtube

Dorian Popa le-a demonstrat fanilor cât e de atașat de câinele lui Chelutu, iar fanii au apreciat foarte mult prima „colaborare” dintre artist și câinele său. cel mai impresionant fiind melodia pe care a lansat-o alături de el. Intitulată „Înoată Cheluțu”, piesa celor doi a făcut senzație pe YouTube, clasându-se pe primele locuri în Trending zile bune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: