Redactia.ro
Home » Monden » Dosar penal deschis pentru ucidere din culpă în cazul Petrică Mîţu Stoian. Care este motivul

Dosar penal deschis pentru ucidere din culpă în cazul Petrică Mîţu Stoian. Care este motivul

Ce este terapia hiperbară! Petrica Mâțu Stoian a început acest tratament înainte să moară

Moartea artistului Petrică Mîțu Stoian a venit ca un fulger atât pentru apropriații acestuia, cât și pentru cei ce-l îndrăgeau pe marele artist. Abia acum s-a aflat că a fost deschis un dosar pentru pentru ucidere din culpă. Iată care este motivul și ce au transmis autoritățile.

Autoritățile s-au autosesizat în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Conform informațiilor apărute în presă, autoritățile s-au autosesizat și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii așteaptă rezultatele finale ale necropsiei care vor arăta din ce cauză a murit artistul. La morga unde se află trupul neînsuflețit al artistului au ajuns și criminaliștii, deocamdată fiind doar rezultate preliminare.

Se pare că procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară din judeţul Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian. Cercetarea are loc pentru a stabili modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera pentru tratament post-Covid.

La data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.”, a fost mesajul transmis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Mâine vor fi citați suspecții

O altă informație bombă este faptul că mâine ar fi citați suspecții din dosar pentru a da declarații. Este vorba despre anagajații clinicii în cadrul căreia artistul fusese internat. Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei, iar familia nu se poate opune conform legii.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost informaţi de către reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa despre decesul unui bărbat de 61 de ani, internat la unitatea medicală.

În urma informării, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa. În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului.”, este comunicatul IPJ Caraş-Severin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: