Redactia.ro
Home » Știri » Două surori au murit subit la câteva zile distanță una de alta. Apropiații le vor înmormânta împreună: „Vă iubesc pe amândouă pentru totdeauna”

Două surori au murit subit la câteva zile distanță una de alta. Apropiații le vor înmormânta împreună: „Vă iubesc pe amândouă pentru totdeauna”

GALERIE FOTO (3) Două surori au murit subit la câteva zile distanță una de alta. Apropiații le vor înmormânta împreună: „Vă iubesc pe amândouă pentru totdeauna”

Două surori au murit subit la câteva zile distanță una de alta. Apropiații sunt devastați și nu înțeleg cum a fost posibil. Ele vor fi înmormântate împreună. Iată ce se știe despre ele.

Două surori au murit subit la câteva zile distanță una de alta. Apropiații le vor înmormânta împreună: „Vă iubesc pe amândouă”

Shaunie și Shavanna se aveau una pe alta, la bine și la rău, și iată că n-au putut să reziste una fără alta pe această lume. Au murit subit. Shaunie era sora cea mare, avea 26 de ani și doi copilași deja, pe care îi iubea foarte tare. Ea și-a dat ultima suflare pe 12 februarie, iar o săptămână mai târziu a murit și Shavanna, în vârstă de doar 21 de ani. La doar câteva zile după moartea surorii ei, Shavanna le-a spus prietenilor de pe Facebook că se luptă cu durerea ei, relatează Daily Record.

Două surori au murit subit la câteva zile distanță una de alta. Apropiații le vor înmormânta împreună: „Vă iubesc pe amândouă pentru totdeauna”
Foto: mirror.co.uk
Foto: Daily Record
Foto: Daily Record

Durerea familiei a fost mare când au aflat cu toții despre moartea lui Shaunie, dar a fost șocant să audă, într-un timp atât de scurt, că nici sora ei nu mai trăiește.

„Cea mai proastă veste pe care o poate primi orice familie”, au declarat apropiații.

„Familia a decis să le înmormânteze pe ambele tinere împreună, ceea ce este cel mai rău moment al vieții lor”, a declarat Mary McGovern, care organizează strângerea de fonduri pentru a putea ajuta familiile cu funeraliile.

„Vă iubesc pe amândouă pentru totdeauna și îmi va fi dor de voi, chiar nu pot să cred că am pierdut tot ce este mai bun din lume”, a relatat o apropiată.

Un purtător de cuvânt al Crown Office și Procurator Fiscal Service a declarat: „Ancheta asupra morții, sub conducerea Unității de Investigare a Deceselor din Scoția (SFIU), este în curs de desfășurare, iar familia va continua să fie ținută la curent cu orice evoluție semnificativă”, potrivit mirror.co.uk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: